У Полтаві студент-іноземець викрав автомобіль з двома дітьми

25.08.2020, 11:33 Переглядів: 4 238

 

Чоловік за кермом чужої машини потрапив у ДТП. Діти не постраждали, а іноземця затримали

24 серпня у Полтаві іноземець викрав автомобіль з двома дітьми у салоні. У патрульній поліції Полтавської області «Телеграфу» розповіли деталі цього інциденту. Учора, близько 13.00, на лінію «102» перехожі повідомили про ДТП на вулиці Маршала Бірюзова. Opel в'їхав у відбійник шляхопроводу. У той час, коли патрульні їхали на цей виклик, поблизу зупинки «5 школа» (поблизу вулиці Соборності, 64 - автор) на дорогу вибіг чоловік. Він розповів, що у нього викрали автомобіль Opel Zafira. Патрульні зрозуміли, що ДТП на Маршала Бірюзова та викрадення - пов'язані випадки, тому чоловіка та дружину взяли із собою та поїхали на автопригоду. Чоловік повідомив, що в автомобілі перебуває двоє дітей.


На місці ДТП побачили автомобіль на проїжджій частині. Діти були поруч, цілі та неушкоджені. Чоловік, що перебував за кермом машини Opel, побіг в сторону ресторану «Міміно». Копи помітили цього чоловіка. Він намагався проникнути в інші автомобілі, смикав машини за ручки. У результаті патрульні його затримали.


Іноземець мав ознаки наркосп'яніння, на зауваження не реагував. Його затримали, доставили до медичного закладу.


Чоловік та дружина з дитиною на руках були в магазині, поки викрали їхній автомобіль. У машині були діти 2012 та 2019 років народження. 


Відомо, що затриманий — це студент «Полтавської політехніки».


 


- За кермом даного автомобіля перебував громадянин Судану, 1999 р.н., студент одного із полтавських закладів вищої освіти. Наразі він затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. За процесуального керівництва прокуратури слідчими відкрито кримінальні провадження за частиною 1 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) та  за частиною 2 статті 146 (Незаконне позбавлення волі двох малолітніх дітей) Кримінального кодексу України. Санкція статей передбачає від 3-ох до 5-ти років обмеження або позбавлення волі. Тривають слідчі дії, - повідомив заступник начальника поліції Полтавщини Артем Родигін, інформує відділ комунікації поліції Полтавщини.
Автор: Євгенія Каблучка Джерело фото: instagram.com/pvp.poltava, pl.npu.gov.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх