Вчора у Крюкові один кременчужанин вдарив іншого ножем у груди

30.07.2020, 13:27 Переглядів: 3 010

 

Потерпілого з ножовим пораненням грудної клітки у стані середньої тяжкості госпіталізували до лікарні для надання невідкладної допомоги

Вчора у Крюкові один кременчужанин вдарив іншого ножем у груди, повідомляє пресслужба поліції.


До поліції Кременчука надійшло повідомлення про ножове поранення 34-річного чоловіка в одній з квартир на вулиці Івана Приходька.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції та медики. Потерпілого з ножовим пораненням грудної клітки у стані середньої тяжкості госпіталізували до лікарні для надання невідкладної допомоги.


За підозрою у скоєнні злочину працівники батальйону поліції особливого призначення поліції Полтавщини спільно з Кременчуцьким міжрайонним відділенням поліції охорони затримали 26-річного кременчужанина. 


За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.


- Фігуранта затримано в порядку статті 208 КПК України. Вирішується  питання про повідомлення чоловікові про підозру та про обрання йому запобіжного заходу. Слідчі дії тривають, - повідомив Араік Кочкадамян, керівник відділення 1 Кременчуцького відділу поліції.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх