В 600 гривень маршрутник оцінив нескладання карантинного протоколу

24.06.2020, 11:01 Переглядів: 3 126 Коментарів: 2

 

Водій громадського транспорту пропонував патрульним хабар

Сьогодні, 24 червня, під час патрулювання вулиці Небесної Сотні копи виявили маршрутку, водій якої порушив вимоги карантину. Мова йде про перевезення удвічі більшої кількості пасажирів, ніж це передбачено технічною характеристикою транспорту. Про це стало відомо від патрульної поліції.


Під час перевірки документів водій почав пропонувати неправомірну вигоду у розмірі 600 гривень, аби на нього не складали адміністративні матеріали. Попри всі подальші попередження про кримінальну відповідальність, керманич стояв на своєму.


Патрульні викликали на місце події слідчих та склали адміністративний матеріал за ст. 44-3 (порушення правил карантину) КУпАП.

Автор: Євгенія Каблучка Джерело фото: Патрульна поліція Кременчука
Теги: карантин
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

0
24 червня 2020 11:15

С одной стороны да, карантин. Но, с другой, есть какая-то минимальная заполняемость, ниже которой дешевле стоять в гараже. Цену за проезд то ведь не подняли?


8 25
29
24 червня 2020 12:53

Цитата: Kremen.Club

С одной стороны да, карантин. Но, с другой, есть какая-то минимальная заполняемость, ниже которой дешевле стоять в гараже. Цену за проезд то ведь не подняли?

Кого вы жалеете?Маршрутчиков которые были подняли проезд с 4 до 5 гривень мотивируя тем (при подаче документов в Антимонопольный комитет в Киев),что якобы у нас стоимость газа в Кременчуге 16 грн.,когда он на заправках был 11)И утвердили!И так постоянно.Подымите документы и почитайте.Когда  ( при рассмотрении)директора одного из предприятий -перевозчика ,спросили сколько с этих 5 грн идет лично водителю,он сказал,что не намерен это разглашать!


17 2

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх