Кременчуцькі патрульні склали «нетверезий» протокол на працівника Харківського національного університету внутрішніх справ

28.05.2020, 11:01 Переглядів: 8 500 Коментарів: 2

Склали протокол та постанову

У розпорядженні «Телеграфа» опинилися два адмінматеріали, складені на особу з керівництва Харківського національного університету внутрішніх справ. Мова йде про протокол за порушення ст. 130 та постанову за порушення ч. 1 ст. 122 КУпАП.


Відповідно до постанови, 26 травня громадянин Ш. рухався на BMW вулицею Троїцькою та біля будинку №72/60 почав рух на заборонений сигнал світлофора. За це його оштрафували на 425 гривень по ч. 1 ст. 122 КУпАП (перевищення встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху). Чоловік з постановою не згодився.  


 


Крім того, на чоловіка склали протокол за ч. 1 ст. 130 (керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції). Від проходження огляду на стан алкогольного сп'яніння відмовився. Громадянин у протоколі написав, що з обставинами, викладеними у протоколі, не згоден, алкогольних речовин не вживав.


 

 

Автор: ТелеграфЪ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

0
28 травня 2020 13:37

Проректор ХНУВС, колишній депутат від БЮТ? Питання до капрала, який складав протокол- чи був водій відсторонений від подальшого керування БМВ? 


6 3
767
28 травня 2020 14:55

Странная логика.... Я не употреблял бухло, я трезвый! Но проходить экспертизу не буду. Значить синий. Кстати, алкогольные вещества - это что? Наркотические вещества есть, а вот за алкогольные первый раз слышу.


7 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх