Рятувальники Полтавщини дістали собаку з 300-річного колодязя

24.05.2020, 18:01 Переглядів: 3 466

 

Песики живі та неушкоджені

З глибини 40 метрів вчора, 23 травня, у с. Сиротенки Глобинського району чергові караулу ДСНС врятували собаку. За даними рятувальників, пес впав у занедбаний колодязь. Рятувальників викликали місцеві мешканці, які почули скавучання бідолашної тварини.


 


Виявилося, що поблизу села є занедбаний 40-метровий колодязь. Місцеві розказують, що йому понад 300 років. Саме туди і впав бідолашний пес. У колодязі була вода, але туди провалилися дошки, якими був прикритий колодязь. Саме на них і трималася бідолашна тваринка, доки за нею не спустився рятувальник.


 


А напередодні вихідних кременчуцькі рятувальники врятували відразу три маленькі життя. Допомоги потребували цуценята, що опинились на дні 6-метрового зневодненого колодязя по провулку Галузевому у Кременчуці. 


 


До служби порятунку звернулись небайдужі громадяни, які почули жалібний плач цуценят та відразу зателефонували рятувальникам. Начальник караулу ДПРЧ-14 м. Кременчук, спустившись на дно колодязя, за допомогою мотузки дістав 3-х цуценят. Зараз їхньому життю вже нічого не загрожує.


 

Теги: собаки
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх