Кременчужанку, яка вбила власного чоловіка, розчленувала та викинула тіло у Дніпро, визнали неосудною

1.04.2020, 20:15 Переглядів: 10 593 Коментарів: 3

Жінку мають примусово лікувати

 

Кременчуцька місцева прокуратура завершила досудове розслідування щодо жінки, яку підозрювали в умисному вбивстві власного чоловіка. Відповідно до висновку судово-психіатричної експертизи, жінка є неосудною. На підставі цього прокуратура звернулася з клопотанням до суду про застосування щодо неї примусових заходів медичного характеру, - повідомляє пресслужба прокуратури Полтавської області.


Нагадаймо, мова йде про вбивство, що сталося у листопаді 2019 року. 12 листопада з Дніпра дістали фрагменти чоловічого тіла. Вбитим чоловіком виявився 64-річний кременчужанин, котрий зник на початку листопада. Про місце, де варто шукати зниклого чоловіка, розповіла його жінка Наталя. Під натиском родичів та нібито зізналася, що вбила власного чоловіка Володимира.


Кременчужанка вбила свого чоловіка та намагалася спалити. Але у неї не вийшло. Тому тіло вбитого вона порубала на шматки та викинула у річку.

Теги: вбивство
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 3

0
2 квітня 2020 08:38

Если преступник пытается скрыть следы своего преступления то он уже не должен избежать наказания из-за, так сказать, невменяемости.


12 1
99
2 квітня 2020 09:54

Цитата: zOrg

Если преступник пытается скрыть следы своего преступления то он уже не должен избежать наказания из-за, так сказать, невменяемости.

 

Точно!

Если набухался или обкололся и кого-то зарезал, то должен отвечать по полной, если отпустят на лечение, где гарантия что после лечения опять подобное не случится.


6 0
0
2 квітня 2020 20:23

Кто знает что да как там в семье было всякое бывает, может тот же муж бухал к примеру и издевался над женщиной, может запугивали что уйдёшь убю... И тому подобное!!!

Вот она на етой почве и тронулась! 

  Я думаю что просто так жена мужа не грохнулаб если тот был хороший...


2 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх