Свідомі кременчужани допомогли патрульним виявити нетверезого водія

26.02.2020, 13:03 Переглядів: 3 552 Коментарів: 3

 

Чоловік намагався зачинитися від патрульних в автівці

В ніч на 26 лютого, патрулюючи вулиці міста, інспектори отримали повідомлення від небайдужих громадян про водія автомобіля Skoda, який, ймовірно знаходиться в стані алкогольного сп’яніння, та під час руху виконує небезпечні маневри.


Як повідомляє пресслужба патрульної поліції, автомобіль копи виявили на вулиці Трьох Космонавтів. З перших хвилин спілкування 58-річний керманич поводив себе зухвало, нецензурно висловлювався та зачинявся в автомобілі. Проте пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння, чоловік погодився. Результат — 1,88 проміле алкоголю.


Патрульні склали на чоловіка адміністративні матеріали за ст. 130 (керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) КУпАП, вилучили посвідчення та відсторонили від керування автомобілем.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 3

938
26 лютого 2020 13:21

Який смисл вилучати посв. водія??? Ні, я не на захист бухаря, я по юр.питанню. Вони ж коли вилучають його, то все одно дають тимчасовий, який дійсний з паспортом

10 років назад накатали протокол за їзду на дирчику без шолома. Знайомий каже - можеш сьогодні не бояться, другий раз за сьогодні тобі протокол не накатають.

Тобто якщо він в той же день знову сяде за кермо під мухою, то протокол йому не випишуть? Да, можуть авто на штрафмайданчик кинути, але ж вилучати водійське не будуть і по 130 не будуть повторно притягувати???

 

Якщо катають протокол, то він має бути в базі, з поміткою обмеження керування через 3 місяці. Протягом цього терміну суд або знімає це обмеження, або виносить Ухвалу про обмеження керуванняна такий то термін. І якщо копи зупиняють протягом цього терміну, то посвідчення водія наявне на руках не матиме сили, шо є підставою вважати що особа не має право керувати, і відповідний протокол...

Тоді який смисл дьоргатись з тимчастовим посвідченням, і бігати обмінювати його назад на постійне???

 

Знову мрію в голос....


2 4
0
26 лютого 2020 14:31

Цитата: почемучка
Тобто якщо він в той же день знову сяде за кермо під мухою, то протокол йому не випишуть?

Протокол ще один складуть хоч і через 5 хв, якщо він знову буде управляти т.з. п'яним. А от тимчасовий дозвіл на право керування т.з. при цьому вилучений не буде, його вилучення не передбачене.


3 0
1 088
26 лютого 2020 14:38

Респект Копам и неравнодушным гражданам.


7 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх