Депутата Полтавської облради підозрюють у вимаганні 60 тисяч гривень від підприємця

30.01.2020, 09:29 Переглядів: 2 267 Коментарів: 1

Депутат вимагав у директора одного з підприємств Лубен 10% від бюджетних грошей, яких підприємцю виділили на озеленення скверу

Прокуратура Полтавської області повідомила депутату Полтавської обласної ради про підозру за ч. 2 ст. 189 Кримінального кодексу України (вимагання передачі чужого майна з погрозою вбивства потерпілого за попередньою змовою групою осіб). Про це повідомляє пресслужба прокуратури Полтавської області.


За версією слідства, депутат вимагав у директора одного з підприємств міста Лубни понад 60 тисяч гривень. Ця сума - 10% від коштів, виділених підприємцю як фінансування цільової програми по озелененню скверу.


До незаконної діяльності депутат у якості посередника залучив свого знайомого, якого правоохоронці затримали 23 січня 2020 року під час одержання частини суми – 9 200 грн. За інформацією Полтавщини, мова йде про депутата Олександра Сірика, члена постійної депутатської комісії з питань екології та раціонального природокористування.


Досудове розслідування триває.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

1 658
30 січня 2020 09:47

Всего попросили 10% отката? Ну так это по скромному,если бы все так брали.Вспомним прайс на видеокамеры,там не меньше 30% заложено.


5 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх