У січні на Полтавщині виникла 151 небезпечна подія, у яких постраждало 74 людини

29.01.2020, 16:31 Переглядів: 1 936

 

В області за цей період зафіксували 88 пожеж техногенного характеру

Протягом січня на Полтавщині виникла 151 небезпечна подія, внаслідок яких загинуло 7 людей та постраждало 74 особи, зокрема 15 дітей. Про стан техногенно-екологічної безпеки, надзвичайні ситуації, небезпечні події в області на апаратній нараді в облдержадміністрації доповів начальник Управління з питань цивільного захисту Віктор Стеблянко.


- Серед небезпечних подій – 88 пожеж техногенного характеру, внаслідок яких загинуло 2 людини, постраждало 6 осіб та врятовано 10 людей. Скоєно 39 дорожньо-транспортних пригод, у результаті чого загинуло 2 людини та травмувалося 55 осіб, із них 8 дітей. Серед загиблих – 1 пішохід та 1 водій скутера, – розповів Віктор Стеблянко.


Також стався один нещасний випадок на воді в Решетилівському районі, його обставини з’ясовуються.


У січні на Полтавщині зафіксувати 5 випадків виявлення застарілих боєприпасів, 5 отруєнь токсичними та іншими небезпечними речовинами. Серед них 3 отруєння чадним газом, одне – природним газом та одне отруєння малолітньої дитини ліками.


- Оскільки випадки отруєння маленьких дітей ліками трапляються неодноразово, звертаю на це увагу батьків. Зберігайте ліки у недосяжному для дитини місці. Не залишайте препарати без нагляду, – наголосив Віктор Стеблянко.


Голова облдержадміністрації Олег Синєгубов зазначив, що в навчальних закладах потрібно проводити додаткову роз’яснювальну роботу щодо правил поведінки чи поводження з небезпечними предметами.

Автор: Катерина Турубара Джерело фото: adm-pl.gov.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх