У Полтаві спалили авто волонтерів та розбили Алею пам’яті загиблих героїв

1.12.2019, 13:29 Переглядів: 3 174

  

Полтавці одразу провели зустріч з поліцією

У ніч з 29 на 30 листопада у Полтаві невідомі розгромили Алею пам’яті полеглих захисників України, яка розташована у парку імені Котляревського. 


 


Також спалили авто волонтерам та пошкодили меморіальну дошку загиблому герою російсько-української війни Сергію Лимарю. 


На офіційному сайті поліції йдеться, що повідомлення про загоряння мікроавтобусу «Volkswagen Transporter» на одній з автозаправок надійшло до поліції 30 листопада, близько 3-ї ранку. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна вчинене шляхом підпалу) Кримінального кодексу України.


 


- Сьогодні вночі вандали розбили інтерактивну дошку на Алеї пам'яті захисників в парку імені Котляревського, спалили авто волонтерам та пошкодили меморіальну дошку Сергію Лимарю. Не маю уявлення, хто це зробив і яким словом можна назвати цих людей. Дошку ми Сергію Лимарю обов'язково відновимо. На жаль, близьких з родини у нього не залишилось, тому це наша справа честі.

P.S зараз ми в обласному управлінні Національної поліції з представниками ГО ветеранів російсько-українкої війни та родин полеглих воїнів.У людей одне питання чому немає покараних за 4 роки!!!! - написав на своїй сторінці депутат Полтавської міської ради Вадим Ямщиков.


Полтавці одразу зустрілися з правоохоронцями. Віталій Запека у коментарях під постом зазначив, що дошку забрали у комунальників для експертизи. Також депутати обіцяли щось робити по відеокамерам та освітленню. У четвер запланована ще одна зустріч з правоохоронцями, які розкажуть про перші результати розслідувань.


 


Нагадаємо, що у Кременчуці цього року пошкодили меморіальну дошку Андрію Шевченку та Ігорю Сердюку, яку відновили за кошти міського бюджету. Тоді кременчужани також збиралися й кілька разів проводили зустріч з правоохоронцями. 


 

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Вадим Ямщиков
Теги: волонтери
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх