У центрі Кременчука грабіжник з ножем напав на жінку – врятували перехожі

23.10.2019, 14:56 Переглядів: 7 019 Коментарів: 1

Невідомий чоловік хотів поживитися ювеліркою

 

22 жовтня увечері у Кременчуці на вулиці Петрусенка невідомий чоловік напав на жінку. За інформацією пресслужби Кременчуцького відділу поліції, нападник намагався відібрати у 30-річної кременчужанки коштовний ланцюжок, при цьому ударив її ножем.


Відомо, що напад побачили двоє чоловіків, які кинулися на допомогу. Один побіг за нападником, інший повіз жінку в лікарню. Після огляду медиками кременчужанку відпустили. Потерпіла отримала рани на шиї. 


На місце події прибули як оперативники Кременчуцької поліції, так і патрульні поліцейські, а також на допомогу прийшли місцеві мешканці. Затримали 50-річного чоловіка. Відомо, що він прибув до Кременчука із сусіднього району, раніше мав проблеми із законом. На місці пригоди слідчі вилучили речові докази.


Правоохоронці повідомляють, що чоловік побачив потерпілу в одному із магазинів та йшов за нею в темну частину вулиці, де і напав. Ніж розпався на 2 частини. Ланцюжок потерпілої вилучили в затриманого.


Чоловіка помістили до ізолятора тимчасового тримання. За фактом пригоди розпочато кримінальне провадження за статтею 187 Кримінального кодексу України (Розбій). Сьогодні нападнику мають оголосити підозру.


Поліцейські дякують небайдужим чоловікам, які прийшли на допомогу. Жінкам радять бути обережними в нічний час.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

0
24 жовтня 2019 12:07

женщинам аккуратней в ночное время, осень-зима в 17:00 уже будет темно. Может нужно подумать об осветлении на темных улицах и увеличении количества патрулей


8 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх