На Полтавщині судили жінку, яка оформила допомогу «одинокій» матері

23.08.2019, 15:29 Переглядів: 3 425

Обвинувачена, проживаючи з батьком своєї дитини, оформила фіндопомогу одинокій матері. За це їй присудили майже 700 гривень штрафу

 

Днями Чутівський районний суд виніс вирок жінці за порушення кримінальних статей: ч.1 ст. 190 (шахрайство), частин 1 та 4 ст. 358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів).


У тексті вироку йдеться, що в період з 1 листопада 2018 до 28 лютого 2019 року незаконно отримала допомогу одинокій матері на загальну суму 4 624 грн.


Відомо, що обвинувачена оформила в управлінні праці та соцзахисту населення Карлівської райдержадміністрації державну допомогу на дітей одиноким матерям. Для цього жінка подала підроблені документи, в одному з яких позначила позицію, що не проживає з особою, від якої має дитину. Натомість жінка проживає з біологічним батьком неповнолітньої доньки з грудня 2018 по теперішній час.


Допитана в судовому засіданні обвинувачена повністю визнала себе винною, розкаялася в скоєному, просила суд суворо не карати.


Жінку визнали винною та призначили остаточне покарання у вигляді 680 гривень штрафу. Також обвинувачена має виплатити 4 624 грн, отриманих незаконно.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх