На п'ять років «сяде» 17-річний хлопець, який побив та підрізав чоловіка

4.08.2019, 09:32 Переглядів: 3 556 Коментарів: 1

 

Спочатку хлопцю присудили 2 роки іспитового терміну. Проте прокуратура подала апеляцію і виграла

17-річний юнак проведе за ґратами п'ять років за те, що наніс людині тяжкі тілесні ушкодження. Пресслужба прокуратури Полтавської області повідомляє, що спочатку суд виніс вирок у вигляді 2 років іспитового строку, але після апеляції засудив зловмисника до п'яти років позбавлення волі.

  

Так, під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що біля одного з магазинів Кременчука 17-річний хлопець під час сварки з потерпілим ударив його в обличчя, а потім ножем наніс декілька поранень у живіт. Потерпілий від завданих травм отримав тяжкі тілесні ушкодження.


Прокуратура Полтавщини скерувала до суду обвинувальний акт стосовно хлопця за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України, прокурор наполягав, аби обвинуваченого посадили за ґрати на п'ять років. І хоча суд визнав зловмисника винним та призначив покарання у вигляді п'яти років позбавлення волі, на підставі статей 75 та 104 КК України звільнив юнака від відбування покарання з випробуванням та встановив іспитовий строк на два роки з покладенням обов’язків, передбачених ст. 76 КК України. 

 

Не погоджуючись із вказаним судовим вироком, прокуратура оскаржила його в апеляційному суді. Таким чином обвинуваченого засудили до п'яти років позбавлення волі та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Автор: Катерина Турубара Джерело фото: theins.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

0
6 серпня 2019 12:09

За такий злочин суд майже звільнив людину яка посягалась на чуже життя і вона б розгулювала на волі, слава прокуратурі за апеляцію!


3 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх