На Полтавщині два автомобіля злетіли в кювет: дві людини загинуло, троє травмовані

26.07.2019, 10:57 Переглядів: 4 822

Аварія, у якій загинули люди, трапилася у селі Петрівці Миргородського району

Упродовж минулої доби на Полтавщині сталися одразу дві схожі аварії – водії не впоралися з керуванням, їхні машини злетіли з дороги. Про нещасні випадки на дорозі повідомила прес-служба Нацполіції у Полтавській області.


Аварія, у якій загинули люди, трапилася у селі Петрівці Миргородського району на автодорозі Миргород-Хорол. Там злетів у кювет та перекинувся автомобіль, у якому їхали четверо жителів Миргорода. Дві пасажирки 52 та 36 років загинули на місці події. Водій Opel і 25-річна пасажирка вижили, але отримали травми, їх госпіталізували до Миргородської центральної районної лікарні.


 


Як з'ясувала поліція, 52-річний водій автомобіля Opel Zafira не обрав безпечної швидкості руху та не врахував дорожньої обстановки, а тому не зміг впоратися з керуванням авто. 


Подібний випадок, де водій не впорався з керуванням, зафіксували у селі Білоцерківка Великобагачанського району вчора, 25 липня, близько 16.00. На 280 км автодороги Київ-Харків автомобіль Mazda СХ-5 під керуванням 60-річного харків'янина з’їхав у кювет, а потім зіштовхнувся з електроопорою шляхової мережі.


Політравми отримала 60-річна пасажирка Mazda, жінку відвезли до реанімаційного відділення центральної районної лікарні. Зараз вона перебуває у стабільно тяжкому стані.

Автор: Катерина Турубара Джерело фото: Національна поліція України
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх