На Полтавщині солдат після побиття командиром взводу Нацгвардії залишився без селезінки

3.07.2019, 11:33 Переглядів: 3 464 Коментарів: 6

У результаті солдат отримав травми живота з розривом селезінки та внутрішньочеревною кровотечею. Травмований орган довелося видаляти хірургічно

 

Слідчі теруправління Державного бюро розслідувань завершили досудове розслідування відносно командира взводу, військовослужбовця-контрактника однієї з військових частини Національної гвардії України.


Як повідомили на сайті ДБР, правопорушення сталося у березні цього року. Командир взводу, бувши керівником польових занять на військовому полігоні, розташованому у Полтавському районі, один раз ударив кулаком двох солдат у груди. Конфлікт стався через невдоволення діями своїх підлеглих.


Згодом, цього ж дня, одного з раніше побитих солдатів командир знову ударив, проте вже ногою. Солдат отримав травми живота з розривом селезінки та внутрішньочеревною кровотечею. Травмований орган довелося видаляти хірургічним втручанням.


За результатами досудового розслідування обвинувальний акт щодо командира взводу за порушення ч. 4 ст. 426-1 (перевищення військовою службовою особою влади чи службових повноважень) Кримінального кодексу України скеровано до суду.


Військовослужбовцю обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.


У разі доведення вини командиру взводу загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 6

0
3 липня 2019 12:20

2 года посидит и амнистия. А потом на улице будет "нетакпосмотревших" прохожих избивать.


18 0
0
3 липня 2019 13:50

*** перед строем. Два раза.

*** 

Подпись.


3 0
0
3 липня 2019 14:06

Соглашусь со всеми комментариями, тут просто сходить в наш военкомат, и прочуствовать всю "атмосферу", и главное отношение к молодым людям, которые только начинают жить...и никакой армии больше не хочется, моя семья это прошла лично


6 0
0
3 липня 2019 18:51

Если вы погуглите и сопоставите количество возбужденных в Украине уголовных дел по факту избиения солдат вышестоящим руководством, и сравните их с количеством фактически посаженных преступников, то увидете разницу. Это говорит о том, о чем писать здесь нельзя во избежание бана. Но мы то с вами всё знаем и понимаем. И самое главное, мы знаем один единственный метод как не быть избитым вышестоящим руководством "через невдоволення діями своїх підлеглих". Правда прийдется немного раскошелиться, но зато это сводит к нулю шансы остаться инвалидом до конца жизни, как это парень в статье.

 

[Почему вы не называете количество дел и посаженных? Называйте. (можете даже соотнести с количеством дел по телесным повреждениям и посаженным на гражданке). Чтобы не попасть в бан – не оскорбляйте бойцов ВСУ и не распространяйте тезисы пропаганды РФ. Администрация]


4 1
0
4 липня 2019 14:15

[Чтобы не попасть в бан – не оскорбляйте бойцов ВСУ и не распространяйте тезисы пропаганды РФ. Администрация]

 

Категорически не согласен и вот почему. В одной из статей про погибшего бойца ВСУ было написано "загинув від російських окупантів". В комментариях я выразил мнение, *** ***. За что был забанен на 60 дней с формулировкой "за распространение тезисов российской пропаганды". Хотя эта ситуация вероятна 50/50. В чем конкретно заключалась пропаганда мне так и не понятно. И таких примеров минимум 3-4.

Из этого следует: на сайте Телеграфа, с изначально четким креном в понятно какую сторону, мне и другим читателям опасно озвучивать неудобные, но нужные нюансы, если они идут вразрез с вашей позицией (хотя медиа-издания должны быть нейтрально-объективными в первую очередь). Иначе мы (читатели) будем признаны врагами Украины и забанены. Тоесть на объективность здесь расчитывать не приходится и я изложил почему. Есть еще примеры, но не помещаются в это сообщение.

Вот эта статья: "У Міністерстві оборони пролунав Дзвін пам'яті на честь кременчужанина Олега Довбні"

[1. Если Вольвовода и банили, то не за тот комментарий. 2. Наш крен – проукраинский, поэтому быть нейтральными к российской пропаганде не представляем возможным. 3. Писать комментарии безопасно. 4. Если вас не устраивает наш информационный продукт – пользуйтесь другим. Администрация]


6 2
938
4 липня 2019 15:02

Цитата: иктория Гончарова
сходить в наш военкомат, и прочуствовать всю "атмосферу", и главное отношение к молодым людям, которые только начинают жить...и никакой армии больше не хочется

Нічого конкретного шо там було і чому ми не знаємо

Але!

Знаю нашу знахабнівшу молодь

Знаю що є прошарок борзих, хєроїв, через яких в новинах зявляються новини і відео як в роздрочених цими особами (спецільно щоб шантажувати цим відео) вчителів не витримують нерви. А потім їхні прєдки у всі ЗМІ лізуть "... етот учітіль обіділ моего рібьйонка - как он мьйожіт учіть остільніх дітієй?..."

Про факт таких задрочок вчителів знаю не по чутках. Хочеться після такого бути вчителем?

Війні треба вчить, і перше - це дисципліна. Мамкиної цицьки там немає. Кожна неправильна дія на війні - вірна смерть, як для саомго солдата, так і для його побратимів. Хто б хотів би втратити життя, чи отримати каліцтво через бовдура?

Ми знаєм лише шо перший конфлікт стався через невиконане (виконане на 99% це "не виконане") завдання командира (звання яке потрібно заслужити і яке дають далеко не кожному). Один з них отримав повторного "ляща". не здивуюсь якщо існує відео інциденту


0 3

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх