На Полтавщині упав мотопараплан: стали відомі подробиці аварії

2.07.2019, 08:17 Переглядів: 6 076 Коментарів: 1

 

Власник літального апарату падав не вперше, проте раніше все обходилося легким переляком

«Надзвичайні новини» опублікували сюжет, в якому розповіли про аварію, що сталася 27 червня неподалік Кобеляк. Нагадаймо, близько 6.05 над полем поблизу села Підгора упав дельтаплан.


У сюжеті йдеться, що того дня власник мотопараплану та двоє чоловіків приїхали до місцевого аеродрому близько 5.00. Перший політ відбувся вдало, а от під час другого літальний апарат з двома людьми упав у соняшникове поле.


Першим у той злощасний ранок літав Максим. Чоловік розповів, що політ тривав близько 40 хвилин. Коли Максим приземлився, на його місце сів товариш.


 


У результаті аварії загинув 40-річний Сергій та 27-річний Роман. Керував мотопарапланом Сергій, який був власником місцевої газети «Ехо Кобеляк». Чоловік захоплювався цим екстремальним видом спорту, мав щонайменше 5 років досвіду.


- Падав неодноразово, але обходилося все, скажімо так, легким переляком та пошкодженням техніки, але продовжував літати, - сказав друг та колега загиблого Ігор Філоненко.


 


Офіційна причина, чому упав мотопараплан, поки невідома. Проте спеціалісти висувають теорію, що можливою причиною може бути висока температура.


Автор: Євгенія Каблучка Джерело фото: ДСНС, Надзвичайні новини. ICTV (Youtube) Відео: Надзвичайні новини. ICTV (Youtube)
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

1 166
2 липня 2019 10:01

Монтаж видео потрясающий. Такому "звукорежисеру" нужно по кривым рукам бить. И по глухим ушам тоже.

По теме: Все печально. Ошибочно думал что пароплан среди ваздухоплаватния самый безопасный вид спорта. По всей видимости меня ввели в заблуждение.


6 2

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх