Винесли вирок охоронцю з Миргорода, який вбив жінку після її відмови переспати з ним

15.06.2019, 08:05 Переглядів: 3 836 Коментарів: 1

Щоб приховати злочин, чоловік викинув тіло у колекторний колодязь

15 років тюрми присудили чоловіку, який вбив жінку після її відмови переспати з ним. Про це повідомила прес-служба прокуратури Полтавської області.


Вбивство сталося у серпні 2018 року. 32-річний охоронець, який працював на одному з курортів Миргорода, познайомився з жінкою. Через деякий час чоловік запропонував новій знайомій вступити з ним у статеві відносини, на що остання відмовилась.


Чоловік обурився такою поведінкою та почав бити жінку.Обвинувачений ударив кулаком по голові жінки близько 27 разів. Від отриманих травм потерпіла втратила свідомість та впала на асфальт.


Охоронець намагався зґвалтувати постраждалу, проте у нього не вийшло. Після цього зловмисник зняв з жінки срібні прикраси та забрав із жіночої сумочки грошові кошти. Збитки оцінили в 411 гривень.


Щоб приховати злочин, чоловік сховав тіло потерпілої до колекторного колодязя та втік.


Охоронця визнали винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених п. 10 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство, поєднане із зґвалтуванням), ч. 2 ст. 15 ч.4 ст. 152 (закінчений замах на зґвалтування) , ч.1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.


Під час суду прокурор наполягав на призначенні покарання у виді довічного позбавлення волі, тож наразі вирішується питання щодо оскарження вироку суду до апеляційної інстанції.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

0
15 червня 2019 20:51

Зачем 15 лет давать? Дайте лучше я ему 27 раз по голове ударю чтобы честно все было. Если выживет то сажайте на 15 лет так уж и быть.


8 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх