На Полтавщині розшукують директора турагентства, який надурив клієнтів майже на мільйон гривень

6.06.2019, 17:02 Переглядів: 4 575

 

Чоловік брав 100% передоплати за організацію відпочинку, але обіцяні послуги не надавав

Правоохоронці Полтавщини розшукують чоловіка, який ошукав людей на майже 1 мільйон гривень. На сайті ГУ Нацполіції у Полтавській області повідомляють, що слідчі відділення поліції №1 Полтави заочно повідомили про підозру та оголосили у розшук 33-річного директора одного з турагентств Полтави. Чоловік оформляв замовлення на відпочинок за кордоном із 100% передоплатою, після чого привласнив отримані кошти і зник.


«Протиправну діяльність даний чоловік розпочав ще у 2018 році, - розповів начальник відділення поліції № 1 міста Полтава Сергій Махно. – На сьогодні до нас уже звернулось понад 20 потерпілих. Не виключаю, що в ході подальшого розслідування ми можемо отримати і нові повідомлення від ошуканих людей, тобто, таких потерпілих може виявитись і більше».


За даним фактом було розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 364-1 Кримінального кодексу України (зловживання повноваженнями службовою особою юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми), а також ч. 3 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем). Чоловікові загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк до 8 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю.


Поліція звертається з проханням надати інформацію про місцеперебування підозрюваного у скоєнні вищезазначених злочинів Тищенка Михайла Олександровича, 1985 року народження. Інформацію про дану особу просять повідомляти за номерами телефонів: 050-6088175, 099-3394571, 102 чи повідомити іншим зручним способом до найближчого відділення поліції.

Автор: Євгенія Каблучка Джерело фото: pl.npu.gov.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх