У Полтаві затримали озброєного іноземця, який буянив в офісі

26.05.2019, 11:29 Переглядів: 3 440 Коментарів: 2

 

Чоловік мав при собі пістолет та гранату РГД-5

У Полтаві затримали озброєного іноземця, повідомляє прес-служба поліції.

Повідомлення про чоловіка, який поводиться агресивно в одному з офісів на вул. Пилипа Орлика в Полтаві, надійшла до поліції 24 травня, близько 10.40. Патрульні виявили на місці події агресивного чоловіка, який уже побив 22-річну полтавку та продовжував поводити себе агресивно.


Під час візуального огляду правопорушника та його речей, поліцейські помітили предмети, схожі на пістолет та гранату. Уживши відповідних заходів безпеки, патрульні негайно викликали на підмогу слідчо-оперативну групу Полтавського відділу поліції.


На місці події поліцейські встановили, що правопорушником є 29-річний іноземець. При собі чоловік мав пістолет, споряджений магазином із 12-ма набоями калібру 9мм та гранату РГД-5. За даним фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 3-х до 7-ми років.


У подальшому, під час проведення санкціонованих судом обшуків в автомобілі та за місцем проживання фігуранта, слідчі та оперативники виявили та вилучили ще один пістолет, схожий на газовий, а також ще 4-ри гранати РГД-5, набої до зброї калібру 9 мм та речовини, зовні схожі на наркотичні. Все вилучене направлено на експертизу.


Фігурант затриманий, йому оголошено про підозру та обрано судом запобіжний захід – тримання під вартою із можливістю внесення застави в сумі 150 тисяч гривень. Триває слідство.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

767
27 травня 2019 10:17

Пока читал статью, начал волноваться аж. Обычно должны же и наркоту ещё находить. Дочитал до конца, всё нормально, наркоту нашли. Уже подозреваю что сами и подбрасывают. В любой аналогичной статье, если находят оружие то в комплекте должна и наркота идти.


7 0
171
27 травня 2019 14:00

Цитата: Solenoid

Пока читал статью, начал волноваться аж. Обычно должны же и наркоту ещё находить. Дочитал до конца, всё нормально, наркоту нашли. Уже подозреваю что сами и подбрасывают. В любой аналогичной статье, если находят оружие то в комплекте должна и наркота идти.

Ну, вменяемые люди оружие не носят и не владеют им (кроме зарегистрированного охотничьего)


1 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх