Під домашній арешт посадили менеджерку, яка на Полтавщині продавала неіснуючі трактори за заниженими цінами

3.04.2019, 18:01 Переглядів: 3 163

Компанія майже за рік «напродала» тракторів на 434 тис гривень

Під домашній арешт посадили менеджерку, що продавала неіснуючу сільськогосподарську техніку. Нагадаймо, нещодавно прокуратура Полтавської області спільно зі слідчими викрила шахраїв, які «продавали» сільськогосподарську техніку за значно заниженими цінами.


Октябрський районний суд Полтави ухвалив застосувати до підозрюваної запобіжний захід у вигляді домашнього арешту з 21.00 по 7.00. Термін домашнього арешту - 2 місяці з 19 березня 2019 року по 18 травня 2019 року. Про це стало відомо із ухвали, яка є в Єдиному державному реєстрі судових рішень.


Розслідування зясувало, що група осіб у червні 2017 року створила фіктивне підприємство ТОВ «Велес Авто» (код ЄДРПОУ 41394483). Пізніше на посаду директора товариства призначили раніше неодноразово судимого. На час свого призначення «директор» перебував на умовному терміні відбування покарання.


Далі на інтернет-сайтах розміщували під виглядом продажу від імені ПП Чегринець та інших суб'єктів господарювання міні-трактори корейського та білоруського виробництва. Покупців приваблювали низькою ціною товару, у порівнянні з іншими аналогічними оголошеннями.


Для більшої впевненості та набуття статусу підприємства, відкрили на території України, в тому числі і в Полтавській області, орендоване офісне приміщення за адресою: Полтава, вул. Європейська. На посади менеджерів-консультантів прийняли підозрювану та ще одну особу. Працювали разом від імені ТОВ «Велес Авто» консультанти-менеджери у офісному приміщенні мали свої робочі місця, оснащені ноутбуком та принтером, по черзі приймали клієнтів.


Підозрювана протягом листопада 2017 - жовтня 2018 років за попередньою змовою зі своєю колегою та ще однією особою заволоділа коштами на загальну суму 433 863,78 грн.


18 березня менеджерці повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх