У Полтаві невідомий намагався стріляти по натовпу

31.03.2019, 17:05 Переглядів: 3 766

 

Чоловіка встигли швидко "запакувати"

У Полтаві невідомий чоловік вирішив постріляти по натовпу в стилі Нової Зеландії біля площі Небесної сотні. Як написав на своїй сторінці в фейсбук депутат Полтавської міської ради Юліан Матвійчук, правоохоронці оперативно "запакували" стрільця. 


Вибори виборами, а холівар по розкладу. Якийсь скажений вирішив постріляти по натовпу в стилі Нової Зеландії біля площі Небесної сотні. На щастя наша поліція виявилась більш швидшою ніж в Новій Зеландії, тому оперативно запакувала його. Добре, що ніхто не постраждав, яка була зброя, травматична чи бойова - невідомо. - зазначив Юліан Матвійчук.


Як повідомив «Телеграфу» начальник відділу комунікації ГУНП в Полтавські області Юрій Сулаєв, словесний конфлікт виник у маршрутці й продовжився поблизу транспортної зупинки.


Близько 16.30 до правоохоронців від перехожих надійшла інформація, що неподалік зупинки громадського транспорту Небесної сотні (по вулиці Гагаріна), між трьома чоловіками зав'язалася бійка й лунають постріли.


- За кілька хвилин оперативно прибули наряди патрульної поліції й прибула слідчо-оперативна група. Дане правопорушення припинили, а особу, яка використовувала зброю встановили, а зброю вилучили. - прокоментував Юрій Сулаєв.


Юрій Сулаєв додав, що двох чоловіків, які також є учасниками конфлікту встановили й вони зараз дають свідчення з особою, яка використовувала зброю.


- За попередньою інформацією, конфлікт виник під час руху в маршрутному транспорті. Після виходу з транспорту словесний конфлікт переріс у фізичне протистояння із застосуванням кулаків. Під час бійки один з учасників використав пістолет, ймовірно Флобер, вчиняючи кілька пострілів у повітря. - додав начальник відділу комунікації.


З перехожих на щастя ніхто не постраждав, а от учасники конфлікту мають тілесні ушкодження, які вони отримали в наслідок кулачного протистояння.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх