На Полтавщине 16-летний путешественник изнасиловал и ограбил девушку

11.07.2018, 10:32 Переглядів: 10 124

Злоумышленника задержали

На Полтавщине 16-летний подросток, путешествовавший по стране, изнасиловал и ограбил девушку из-за того, что у него закончились деньги. Как сообщил на своей странице в facebook руководитель полиции Полтавской области, Андрей Замахин, это произошло 10 июля вечером в с. Ромодан, Миргородского района:


Півгодини знадобилося детективам Миргорода, щоб затримати особу, яка зґвалтувала та пограбувала місцеву 19-річну дівчину в с.Ромодан учора ввечері. Про злочин поліцію повідомив сільський голова, до якого звернулася потерпіла близько 18:15. На затримання особи були орієнтовані всі наряди поліції Миргородщини. І вже о 18:45 підозрюваний був затриманий у сусідньому Лубенському районі в селі Засулля. Виявилось, що фігуранту лише 16 років. Він мешканець Чернігівщини. Мандрував Україною потягом. А коли скінчились гроші у Ромодані, пограбував місцеву дівчину, відібравши в неї близько 40-ка гривень, мобільний телефон, power bank та зґвалтував її. Після вчинення злочину пересувався попутним транспортом. 


Сейчас подозреваемый задержан в порядке статьи 208 Уголовно-процессуального кодекса Украины. В рамках открытых уголовных производств по статье 152 УК (изнасилование) и 186 УК (грабеж) продолжается досудебное расследование.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх