У Києві на хабарі у розмірі 26 тисяч гривень затримали Полтавського чиновника

4.07.2018, 12:02 Переглядів: 3 912

 

Начальник відділу гірничого нагляду Управління Держпраці у Полтавській області вимагав кошти за вирішення питання про отримання дозволу на проведення гірничих робіт

У Києві на хабарі у розмірі 26 тисяч гривень затримали Полтавського чиновника. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва. 


 


Начальник відділу гірничого нагляду Управління Держпраці у Полтавській області вимагав та одержав хабар від представника підприємства, що здійснює видобуток корисних копалин на території Полтавської області, за вирішення питання про отримання дозволу на проведення гірничих робіт. Дану посаду займає Михайло Устименко


 


Службовця затримали в порядку ст. 208 КПК України (уповноважена службова особа має право без ухвали слідчого судді, суду затримати особу, підозрювану у вчиненні злочину, за який передбачене покарання у виді позбавлення волі, у випадку якщо цю особу застали під час вчинення злочину або замаху на його вчинення) одразу після отримання ним всієї суми неправомірної вигоди.

Вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру за ч.3 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою поєднане з вимаганням) КК України. Слідчі дії тривають.

Автор: Юлия Волынская Джерело фото: Прес-служба прокуратури міста Києва
Теги: взятка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх