«Ти там вмер, чи шо? Підіймайся»: селищний голова Градизька затримав трьох «лісорубів»

16.05.2018, 16:01 Переглядів: 10 448

 

Консультацію одному із зловмисників надавав колишній поліцейський

Селищний голова Градизька разом із заступником та місцевим фермером затримали трьох «лісорубів». Про це Мирослав Носа розповів на своїй сторінці у facebook: 


«Сьогодні, 16.05.2018 року близько 09.30 год. виявлено безпрецедентний факт незаконної вирубки лісозахисної смуги на території Градизької селищної ради. В результаті злочинних дій встановлених осіб спиляно 7 дубів, діаметр від 45-56 см. Затриманими виявились жителі м.Глобине, с.Бабичівка та Новомосковського. Автомобілю Газель д.н.з. ВІ 3598 ВН розшукується. Працівниками Глобинського відділу поліції задокументовано даний факт, розпочато слідство. Окремо хочу відмітити, що одному із затриманих надавав юридичну консультацію та «кришу» правоохоронець. Перевертнів в погонах, які займаються заробітками та кришуванням будуть звільнятися. Всіх інших застерігаю, тричі подумайте перед тим, як їхати на територію Градизької селищної ради випилювати посадки».


За словами Мирослава Носи, те, як чоловіки рубають ліс побачив місцевий фермер, який розчищав у себе територію. Чоловік зателефонував селищному голові і той приїхав разом із заступником. Одного зі зловмисників затримав сам фермер, а ще двох, які намагалися сховатися у полі, М. Носа та його заступник. 


- Один із затриманих почав дзвонити по телефону, отримувати юридичну консультацію. Я взяв у нього телефон і подивився номер. Там було підписано тільки прізвище. Я набрав той самий номер у себе у телефоні. Виявилося, що це колишній правоохоронець. Я передав йому від себе привіт. 


Автомобіль, який зник з місця злочину належить кременчужанину. Як повідомив М.Носа, зловмисники нарубали дубів на 80 тисяч гривень. 


Ти шо там умер, чи шо? Підіймайся laughing


Фото: Мирослав Носа
Автор: Юлия Волынская Фото: Мирослав Носа Відео: Мирослав Носа
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх