Влада відмовилась допомагати «льодовому» палацу «КрАЗ»

4.03.2011, 08:30 Переглядів: 4 012
Та працівники палацу все ще сподіваються на допомогу міського голови.
Через відсутність опалення ПК «КрАЗ» перетворився на «льодовий» палац

Як вже повідомляв 'ТелеграфЪ', працівники палацу культури «КрАЗ» та батьки дітей, які відвідують танцювальні секції, розташовані в палаці культури, написали відкритий лист до міського голови пана Бабаєва. Дописувачі просили допомоги у мера. За борги в палаці (який нині є приватним підприємством) відключили опалення. Коли громадяни писали листа, температура в приміщеннях сягала + 10°C. Діти мерзли і не могли вчитися своїм бальним танцям. У понеділок через холоднечу в палаці ще й трубу прорвало, не стало води. 21 лютого головний лікар міськСЕС пан Самойленко  пообіцяв закрити палац через недотримання санітарних норм. Відвідувачі з палацу тікають.  Дітей батьки не пускають на репетиції. 

 

 Міська влада, зі свого боку, заявила про невтручання. Віце-мер пан Малецький зазначив: «Шукати джерела фінансування для оплати боргів за опалення приватного підприємства – це не є повноваження влади». 

Втім, працівники ПК «КрАЗ» все ще сподіваються на допомогу міського голови. У вівторок, 1 березня, «ТелеграфЪ» спілкувався з керівником дитячого колективу естрадно-класичного танцю пані Тетяною. Тетяна Василівна повідомила, що чотири дитячі танцювальні колективи, які ще залишалися у ПК «КрАЗ», три тижні не репетирують. Діти сидять вдома, керівники художніх колективів чекають на рятівний лист від міського голови. Відповідь мера ще не надійшла, але 8-9 березня має бути  – адже лист працівників ПК «КрАЗ» зареєстрований в мерії 21 лютого. До речі, починався він страшенно зворушливо:  «Уважаемый Олег Мейданович! Обращаемся к вам не только, как к мэру нашего города, от которого если не все, то очень многое зависит, но и как к человеку, который умеет сострадать, как к отцу, который сделает для своего ребенка все, что в его силах и возможностях...»

Що ж, чекатимемо на відповідь «человека, который умеет сострадать». Ми її обов’язково надрукуємо.

Спочатку дівчата, що займаються східними танцями, ще намагалися тренуватися при температурі +10°C. Та запал швидко минув. Почалися застуди.

ПО ТЕМЕ:



 
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх