Перевірити надійність бізнес-партнера тепер можна через сайт податкової

12.10.2016, 17:01 Переглядів: 6 413

Перевірити надійність бізнес-партнера тепер можна через сайт податкової

Якщо вас цікавить, чи має потенційний партнер податковий борг, то достатньо знати код ЄДРПОУ контрагента або ж точну назву юрособи або фізособи-підприємця

Діючий на сайті Державної податкової служби України електронний сервіс «Дізнайся більше про свого бізнес-партнера» допоможе з'ясувати, наскільки надійний ваш бізнес-партнер.

 

Якщо компанію цікавить, чи має її потенційний партнер податковий борг, то достатньо знати код ЄДРПОУ контрагента або ж точну назву юрособи або фізособи-підприємця.

 

Згаданий сервіс ДФС України надає можливість за кодом ЄДРПОУ отримати інформацію про назву платника податків та про його перебування на обліку в органах державної фіскальної служби.

 

У розділі Дізнайся більше про свого бізнес-партнера на сайті ДПСУ є спеціальна пошукова форма, скориставшись якою, буквально за секунду можна отримати інформацію про наявність або відсутність податкового боргу компанії або підприємця. Для цього достатньо знати код ЄДРПОУ (для юридичної особи), реєстраційний номер облікової картки платника податків (для фізичної особи) або точну назву партнера, ввести відому інформацію в одне з відповідних полів. За отриманими даними система здійснить пошук з баз даних, доступних для публічного використання та повідомить про результати пошуку.

 

Оновлення інформації на сайті щодо стану розрахунків платника податків з бюджетом відбувається щоденно, крім вихідних та святкових днів, після проведення розрахунків зведених показників у центральній базі даних за результатами попереднього банківського дня.

 

Перевірити надійність бізнес-партнера тепер можна через сайт податкової

Автор: Руслана Горгола Джерело фото: plus.lviv.ua
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх