БК «Кремінь-2» з президентом Віктором Кобзистим завоювали першу перемогу (доповнено)

9.10.2016, 08:27 Переглядів: 4 649

БК «Кремінь-2» з президентом Віктором Кобзистим завоювали першу перемогу (доповнено)

Кременчуцька баскетбольна команда у важкому протистоянні перемогла «Дніпро-2»

8 жовтня баскетбольний клуб «Кремінь-2» у першій зустрічі переміг «Дніпро-2». У матчі Вищої ліги за кременчуцьку команду зіграв президент «Кременя» Віктор Кобзистий.

 

“Кремінь-КДЮСШ-2-Педколедж” (Кременчук) – “Дніпро-2-ДВУФК-СДЮСШОР№5″ (Дніпро)” – 71:67 (18:11, 20:23, 13:18, 20:15)

Кремінь: Михайленко 27+13 підбирань, Кобзистий 18+7 підбирань, Калініченко 8, Клопота 8+11 підбирань, Кравець 6, Шаповал 4.

Дніпро:Ковальський 22+11 підбирань, Бондарчук 15.

 

БК «Кремінь-2» з президентом Віктором Кобзистим завоювали першу перемогу (доповнено)

Склад «Кременя»: Євген Троян (№5), Віктор Кобзистий капітан (6), Антон Ушаков (9), Іван Шаповал (15), Антон Постіл (20), Альберт Кравець (21),Єгор Чередник (22), Антон Михайленко (23), Артем Клопота (34), Вадим Калініченко (33), Артем Скрипець (99)

Тренер команди: Євген Федоров

Президент клубу: Віктор Кобзистий

 

Наступного дня "Кременю" не вдалося повторити успіх першого дня. Підопічних Євгена Федорова вистачило лише на першу половину гри. «Кремінь-2» - «Дніпро-2» 62:79 (20:15, 16:20, 8:27, 18:17).

 

Головний тренер "Кременя-2" Євген Федоров:

 

- У команди є бажання грати у баскетбол. Не вистачає вміння та майстерності, але за кожен м’яч хлопці борються. Це дає надію, що вміння будуть додаватися. Мені як головному тренеру необхідний результат у Вищій лізі. Якщо тут буде результат, то будуть гравці, яких можна залучати у Суперлігу. Ми зараз намагаємось, щоб якомога більше гравців заграло, щоб мали змогу набиратися ігрового досвіду. Важко зараз гравцям, які не пройшли першу та студентську лігу одразу заявилися у Вищу. Якщо на тренуваннях вони свої моменти реалізують один в один, то на іграх їм не вистачає впевненості в завершенні моментів. Перед тим як кинути мяч вони багато думають, але баскетбол швидка гра і моменти втрачаються дуже швидко.

 

Капітан "Кременя-2" Віктор Кобзистий:

 

- Зіграли добре. Це молоді хлопці, які дебютують на такому рівні. У нас крім Антона Михайленка у Вищій лізі ніхто не грав. Те що ми перемогли «Дніпро» вчора, та протягом трьох чвертей билися … Команді необхідно було зібратися ще у травні й тренуватися по два-три заняття в день, щоб компенсувати те, що було не з їх причини - відсутність команди.

Сьогодні гра була цікавою, особливо три чверті. Зіграла втома та те, що хлопці не готові грати дві гри підряд. Після вчорашньої перемоги вони розслабилися. Але насправді баскетбол така гра, що вчора переміг, а сьогодні програв, тому не можна розслаблятися. «Дніпро» однозначно переграв нас за рахунок фізики та досвіду.

 

Я планую, що кожного року, хоча б по одному чи двом гравцям з Вищої ліги підтягувати у Суперлігу. На даний момент Михайленко та Шаповал тренуються разом з гравцями Суперліги. Щодо Михайленка я задоволений, що у нас в місті є такий гравець, який відчуває гру. Щодо Шаповалова, то він гравець молодий, по спортивному не злий. Та й інші хлопці по останнім моментам мені дуже подобаються.

 

Після п’ятирічної перерви (востаннє на офіційному рівні грав у 2011 році) вперше вийшов на матч. У перерві було багато роботи та роз’їздів. Навіть вчора думав чи треба перевдягатися на виходити на майданчик. Я розумію, що поступаюся у швидкості, але необхідно передати досвід. Їм необхідно, щоб хтось передав пас, поставив заслон, щоб гравець міг звільнитися. Це необхідно не лише розказувати, а й показувати. Це не один день роботи... Хлопцям у роздягальні говорю, щоб у кінці сезону, не вони підміняли мене, а я виходив на 2-3 хвилини, щоб підмінити їх.

 

Турнірна таблиця

БК «Кремінь-2» з президентом Віктором Кобзистим завоювали першу перемогу (доповнено)

 

Вже 12 жовтня команди зустрінуться у Кубку України. «Дніпро-2» прийматиме на своєму майданчику «Кремінь-2». Гра-відповідь у неділю 16 жовтня о 14.00 у Кременчуці.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: БК "Кремінь" Дмитро Бабець
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх