«Кубок Героїв АТО»: «Кремінь-АТО» зіграв внічию з «Ягуаром»

26.09.2016, 08:28 Переглядів: 2 415

«Кубок Героїв АТО»: «Кремінь-АТО» зіграв внічию з «Ягуаром»

Іван Коробко, гравець кременчуцької команди, відзначився у грі хет-тріком

23 вересня «Кремінь-АТО» на своєму полі внічию зіграли з «Ягуаром» (м.Калинівка). Іван Коробко, гравець кременчуцької команди, відзначився у грі хет-тріком.

 

Геннадій Куций, майор Національної гвардії з команди «Ягуар» зазначив, що команда вперше заявилась на турнір, хоча «Кубок Героїв АТО» проводиться вдруге.

 

- Турнір допомагає військовослужбовцям та добровольцям відпочити від подій, які охопили нашу країну, - каже Геннадій Куций. - Футбол займає одну з лідируючих позицій у світі, який допомагає реабілітуватися. Я, як кадровий офіцер розумію, що не всі витримують психологічне навантаження. Якщо фізично можна реабілітуватися на наступний день, то морально - дуже важко. Деяким важко виходити з цього стану. Хочу подякувати кременчуцькій команді, вони злагоджені, з ними важко було грати. Вони тактично грамотно грають. Вважаю результат закономірним.

 

«Кубок Героїв АТО»: «Кремінь-АТО» зіграв внічию з «Ягуаром»

 

Сергій Полюхович, подякував Федерації Футболу учасників АТО та Федерації футболу Кременчука, за арбітрів, які працювали на громадських засадах.

 

- Сумно усвідомлювати, що у суспільстві закладається думка, що учасники АТО неврівноважені та запальні, - поділився Сергій. - Вони абсолютно такі ж і нічим не відрізняються. Якщо взяти сотню людей, серед них завжди знайдеться 2-3 емоційно неврівноважені, так само серед учасників АТО. Гра вийшла емоційною і гравці обох команд за суперечки отримали червоні картки. Але в принципі гра відбувалася на взаємоввічливому рівні.

 

«Кубок Героїв АТО»: «Кремінь-АТО» зіграв внічию з «Ягуаром»

 

Нагадаємо, що стартував регулярний чемпіонат з футболу серед команд «Ліги Учасників АТО» на «Кубок Героїв АТО» групи «Центр» 11 вересня у Вінниці. Матчі триватимуть до 20 листопада і проходитимуть у шістьох регіональних Лігах («Захід», «Схід», «Північ», «Південь», «Центр», «Київ»). Після цього переможці регіональних Ліг позмагаються за Кубок Героїв АТО на полях НТБ «Динамо» (Київ) у Кончі-Заспі, а 4 грудня у столичному Будинку офіцерів відбудеться урочиста церемонія нагородження.

 

 

Кременчуцька команда складається як з бійців ракетної частини, нацгвардії, поліції та військових, які демобілізувалися.

 

Склад «Кремінь-АТО»: Тарас В’юн (№1), Дмитро Співак (2), Артем Прядко (3), Василь Кіндратенко (4), Олександр Белік (5), Руслан Близнюк (6), Петро Хоруженко (7), Іван Коробко (8), Руслан Чернишов (9), Сергій Полюхович (10), Ігор Штефан (11), Євген Красоха (14), Станіслав Богодіст (15), Олександр Павлушенко (16), Едуард Петрушевський (20). Головний тренер Олег Міненко.

 

«Кубок Героїв АТО»: «Кремінь-АТО» зіграв внічию з «Ягуаром»

Автор: Руслана Горгола Джерело фото: прес-служба Національної гвардії України
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх