«Кубок Героїв АТО»: «Кремінь-АТО» перемагає, а спецназівці з Кропивницького зазнають поразки

13.09.2016, 12:56 Переглядів: 3 115

«Кубок Героїв АТО»: «Кремінь-АТО» перемагає, а спецназівці з Кропивницького зазнають поразки

У Вінниці стартував чемпіонат серед команд «Ліги Учасників АТО» групи «Центр»

 

11 вересня у Вінниці стартував регулярний чемпіонат з футболу серед команд «Ліги Учасників АТО» на «Кубок Героїв АТО» групи «Центр».

 

Після урочистого підняття державного прапору і хвилини мовчання на честь загиблих бійців на старт вийшли команди: «Ягуар» (Калинівка), 3-й полк спецназу (Кропивницький), «Кремінь-АТО» (Кременчук), «Дика качка» (штаб Повітряних Сил України, Вінниця) і команда зв’язківців з Гайсину.

 

«Кубок Героїв АТО»: «Кремінь-АТО» перемагає, а спецназівці з Кропивницького зазнають поразки

Кременчужани підписали стяг, який на пам'ять розписують усі 48 команд 

 

Матчі відбувалися на стадіоні спорткомплексу «Нива» з сучасним штучним покриттям.

 

«Ягуарівці» здолали спецназівців з Кропивницького з рахунком — 3:0. «Кремінь-АТО» переміг гайсинчан з рахунком - 4:0.

 

"Кремінь-АТО" – "Імпульс" – 4:0

Голи: Павлушенко - 2, Белик, Полюхович

 

- Чемпіонат для початку непоганий, тим паче ми перемогли. Є недоліки у грі, які будемо враховувати. Гру розпочали сумбурно. Суперник нас переважав, але нам під кінець тайму вдалося перехопити ініціативу й забити гол в роздягальню. У другому таймі ми подвоїли рахунок й трохи розслабилися, - зазначив капітан команди “Кремінь-АТО” Сергій Полюхович. - Я на тренуванні отримав травму, тому вийшов лише на заміну “зчепивши зуби”. Через п'ять хвилин після заміни мені вдалося забити.

 

- Готувалися з першого дня створення турніру, в тиждень по 2-3 тренування. Організація чемпіонату відмінна, люди стараються. На полі всі друзі, а й про боротьбу не забуваємо. Було дуже приємно потім підійти й обійняти суперника. Гра принесла задоволення двом командам не дивлячись на рахунок. У цьому турнірі немає корупції, а тільки приємні емоції та спортивний інтерес, - зазначив плеймейкер Петро Хоруженко, який віддав три результативні передачі.

 

Наступний матч “Кремінь-АТО” зіграє зі спецназівцями з Кропивницького. Гра відбудеться 18 вересня о 17.00 у м.Кропивницький на стадіоні «Зірка».

 

Далі змагання проходитимуть в два кола. Перші дві команди з кожної групи отримають путівки до фінальної частини турніру. Міноборони забезпечує всіх учасників безкоштовним проживанням у військових частинах, а обласні федерації футболу дбають про поля і суддівство.

 

Основна мета змагань - психологічна і фізична реабілітація бійців АТО на Донбасі.Без ротації особового складу не обійтися, адже на передовій потрібні досвідчені бійці. А тому така реабілітація футболом з відпочинком перед наступною ротацією дуже необхідна.

 

Матчі триватимуть до 20 листопада і проходитимуть у шістьох регіональних Лігах («Захід», «Схід», «Північ», «Південь», «Центр», «Київ»). Після цього переможці регіональних Ліг позмагаються за Кубок Героїв АТО на полях НТБ «Динамо» (Київ) у Кончі-Заспі, а 4 грудня у столичному Будинку офіцерів відбудеться урочиста церемонія нагородження.

 

Раніше на стадіоні в Ірпені відбулися перші матчі на «Кубок Героїв АТО» осіннього сезону-2016 серед учасників з міста Києва та Київської області, а Миколаєві – матчі групи «Південь».

Автор: Альона Душенко Джерело фото: QHA, Андрій Рубан, 20 хвилин, Реал, ФФУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх