Футбольний клуб «Кремінь-АТО» у неділю розпочинає виступи

7.09.2016, 14:00 Переглядів: 2 605

Футбольний клуб «Кремінь-АТО» у неділю розпочинає виступи

Кременчуцька команда виступає у групі “Центр”

11 вересня кременчуцька футбольна команда «Кремінь-АТО», яка складається з учасників АТО, розпочинає виступи у турнірі на Кубок "Героїв АТО".

  

У турнірі борються майже 50 збірних із шести регіональних ліг: “Захід”, “Північ”, “Центр”, “Південь”, “Схід”, “Київ”. Спочатку вони гратимуть у регіональних лігах, а потім переможці змагатимуться за кубок героїв АТО. Турнір на Кубок "Героїв АТО" скоріше спортивна реабілітація для воїнів.

 

У неділю, 4 вересня на Київщині стартувала Ліга Київщина. 11 вересня у Вінниці відбудеться відкриття змагань серед команд групи “Центр”, в яку входить Кременчук.

 

 

За словами капітана команди “Кремінь-АТО” Сергія Полюховича, у суботу відбудеться жеребкування та визначиться розклад змагань.

 

- У групу “Центр” входять три команди з Вінниці та по одній з Черкас, Кропивницького та Кременчука. Команда “Ворскла-АТО” входить до центру “Схід”, - розповів Сергій Полюхович. - Команда сформована. Тренер Олег Міненко, лікар Юрій Косенко, який працював у Третій міській лікарні. Можливо наступного тижня змагання відбудуться у Кременчуці. 

 

Сергій додав, що всі охочі поїхати підтримати команду можуть телефонувати на номер 097-047-90-06.

 

Футбольний клуб «Кремінь-АТО» у неділю розпочинає виступи

 

Зазначимо, що згідно з проектом рішення виконавчого комітету на форму команді «Кремінь-АТО» виділили з цільового фонду міської ради кошти в сумі 14000 грн.

 

Нагадаємо, що змагання з футболу серед команд учасників АТО триватимуть з 4 вересня до 20 листопада. З 20 листопада переможці регіональних Ліг позмагаються за Кубок Героїв АТО на полях НТБ «Динамо» (Київ) у Кончі-Заспі, а 4 грудня у столичному Будинку Офіцерів відбудеться урочиста церемонія нагородження та вручення переможцям головного призу турніру.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх