Хокейний клуб «Кременчук» дізнався розклад на чемпіонат Української хокейної ліги (UHL)

5.09.2016, 13:27 Переглядів: 2 140

Хокейний клуб «Кременчук» дізнався розклад на чемпіонат Української хокейної ліги (UHL)

У сезоні 2015-2016 Української хокейної ліги зіграють шість клубів 

Чемпіонат Української хокейної ліги (UHL) у сезоні 2015-2016 стартує 9 вересня. Старт першого сезону УХЛ запланований на 9 вересня матчем між чемпіоном України минулого сезону донецьким Донбасом і віце-чемпіоном київським Дженералз.

 

У чемпіонаті візьмуть участь 6 клубів: донецький «Донбас», київський «Дженералз», «Кременчук», дебютант першості країни з Кривого Рогу «Кривбас», харківський «Витязь» і білоцерківський «Білий Барс».

 

Відзначимо, що фарм-клуб «Дженералз» «Рапід» припинив своє існування. Також не вийде на старт нового сезону столичний «Компаньйон», а харківська «Юність» об'єдналася з «Витязем».

 

У регулярному чемпіонаті команди зіграють вісім кіл - по чотири матчі на виїзді та вдома з кожним суперником. В цілому кожна команда зіграє в чемпіонаті 40 матчів. Головна відмінність - в регулярному чемпіонаті більше не буде спарених матчів.

 

У плей-офф, як і в минулому сезоні, коли участь в турнірі брали вісім колективів, вийдуть чотири кращі команди регулярного чемпіонату. Однак на відміну від минулого сезону, півфінальні серії плей-офф будуть йти до чотирьох, а не до трьох перемог. Фінальна серія плей-офф також триватиме до чотирьох перемог однієї з команд.

 

Розклад стартових турів UHL:

 

1-й тур

09.09, 17.00 «Донбас» - «Дженералз»

10.09, 14.00 «Кривбас» - «Кременчук»

11.09, 17.00 «Білий Барс» - «Витязь»

 

2-й тур

14.09, 18.45 «Кременчук» - «Дженералз»

15.09, 18.45 «Кривбас» - «Білий Барс»

15.09, 18.45 «Витязь» - «Донбас»

 

3-й тур

17.09, 17.00 «Витязь» - «Дженералз»

18.09, 14.00 «Білий Барс» - «Кременчук»

18.09, 17.00 «Донбас» - «Кривбас»

 

4-й тур 

21.09 "Дженералз" - "Білий Барс"

21.09 "Кременчук" - "Донбас"

22.09 "Кривбас" - "Витязь"

 

5-й тур 

24.09 "Кривбас" - "Дженералз"

25.09 "Донбас" - "Білий Барс"

25.09 "Витязь" - "Кременчук"

 

 

 

Напередодні, 4 вересня, кременчуцька команда у Кривому Розі виграла контрольний поєдинок з рахунком 1:0.

 

Переможну шайбу в другому періоді закинув Юрій Петранговський. Нападник гостей після пасу капітана Володимира Романенка вийшов один проти воротаря суперника, після потрапляння в щиток голкіперу, і першим встиг на добивання.

 

Ворота кременчужан в матчі захищав Едуард Захарченко, який зробив третій шатаут в міжсезоння.

 

Після фінальної сирени команди за домовленістю пробили буліти, де в наших воротах зіграв Михайло Шевчук. Як і в матчі точнішими були гості 2:1. Влучними кидками у нас відзначилися Ілля Коренчук і Максим Слиш.

 

Відзначимо, що в складі кременчужан зіграв 29-річний білоруський захисник Андрій Тріпук, що знаходиться в команді на перегляді.

 

Андрій Тріпук - вихованець новополоцького хокею. Виступав в минулому сезоні за Хімік-СКА (Новополоцьк). У кар'єрі гравця були також ХК «Могильов» і російський «Славутич» (Смоленськ). Виступав за юніорську збірну Білорусі.

 

На матчі були присутні президент ХК «Кременчук» Сергій Мазур і головний тренер національної збірної України й генеральний менеджер кременчуцької команди Олександр Савицький.

 

Нагадаємо, що в міжсезоння команди зустрічалися між собою два рази. На Відкритому Кубку Кременчука сильнішими були кременчужани 4:0, а на Відкритому Кубку Донбас криворіжці взяли реванш 3:2.

 

 

Головний тренер ХК «Кременчук» Дмитро Підгурський прокоментував гру прес-службі клубу:

 

- Гра сподобалася - підготовку до сезону закінчили на позитиві. Ми розуміємо над чим нам треба працювати, і останній міжсезонний наш матч допоміг в цьому.

 

- Вчора «Кривбас» зіграв проти кременчужан свою першу домашню гру в історії й програв. 10 вересня о 14:00 «Кременчук» в Кривому Розі стартує в чемпіонаті УХЛ - це буде домашній дебют криворіжців в офіційних іграх. Чи не розкрили супернику все «карти» перед стартом регулярного чемпіонату?

- Дуже радий, що в чемпіонаті з'явиться ще одна така сильна команда. Боротьба за призові місця буде ще цікавіше і це добре, що гра проти «Кривбасу» буде першою в УХЛ. А вчорашній матч дозволив ще раз побачити, що потрібно виправити до старту.

 

- Кого з гравців відзначите в нашій команді?

 

- Все хокеїсти зіграли добре, але особливо воротар Едуард Захарченко, який залишив свої ворота сухими.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх