«Ми будемо вчитися у таких команд», - президент «Ниви-В» про «Кремінь»

4.09.2016, 11:25 Переглядів: 5 218

«Ми будемо вчитися у таких команд», - президент «Ниви-В» про «Кремінь»

Футбольний клуб «Кремінь» здолав вінницьку «Ниву»

3 вересня футбольний клуб "Кремінь" у Вінниці преміг місцеву "Ниву" з рахунком - 0:2. До Дня Вінниці близько 3 тисяч вболівальників прийшли підтримати рідну команду.

 

На старті з великим бажанням і вогником діяли господарі поля. Про це повідомляє прес-служба «Ниви-В» з посиланням на сайт sportarena. Вже на 5-й хвилині Ярослав Браславський пробив під поперечину - кіпер гостей Віталій Онопко продемонстрував вдалий сейв.

 

«Нива-В» продовжувала утримувати перевагу. Особливої гостроти на фланзі створював Денис Бобович, якого непогано підтримували й інші вінницькі форварди й плеймейкер Колінс Нгаха.

 

На 29-й хвилині Бобович отримав знижку від Колінза й пробив метрів з 13 трохи вище воріт. Через 4 хвилини його партнер по команді Володимир Поліщук також вдарив вище поперечини.

 

На фініші тайму гольові моменти були й у гостей. Наприклад, після небезпечного пострілу майже в притул, метрів з шести пробив Андрій Сторчоус, кіпер вінничан Артем Кулінич врятував свою команду.

 

Другий тайм виявився несхожим на перший. Вінницька команда почала підсідати, деякі гравці не встигали повертатися з атаки в оборону і виникали неприємні розриви між лініями. Та й контролювали м'яч здебільшого вже гості.

 

Ключовий момент поєдинку виник на 63-й хвилині. Максим Богданов обіграв вінницького оборонця і пробив у дальній від воротаря кут. М'яч залетів у сітку рикошетом від штанги. 0:1.

 

На 74-й хвилині знову «пожежа» в штрафній «Ниви-В». Сергій Степанчук пройшов по правому флангу, обіграв захисника вінничан і пробив по центру воріт - 0:2.

 

На завершення матчу м'яч ще двічі залітав у сітку (обох команд), але арбітр скасовув ці голи. На 72-й хвилині вінничани вимагали пенальті, але свисток судді також мовчав. «Нива-В» дуже хотіла забити хоча б гол престижу, але гості «лягали кістьми», фолили, і не давали довести справу до реальної небезпеки. Недарма на фініші «Кремінь» дістав аж три «гірчичника». Залишок гри запам'ятався дебютом у складі «Ниви» нового форварда Михайла Костенко, але і він не зміг змінити статус-кво. Протягом 4 доданих хвилин команда Василя Вовка так і нічого не змогла створити гольового.

 

Нагадаємо, у попередньому турі кременчуцька команда зазнала першої поразки від «Руху» Винники.

 

 

А команда Василя Вовка в гостях з мінімальним рахунком 1:0 переграла «Нікополь-НПГУ», що дало їй можливість піднятися на шосту сходинку. Перед матчем суперник дозаявив шостого нападника Михайла Костенка, який виступав за ФК «Олександрія» U-19, «Шахтар-3» (Донецьк), «Шахтар» U-19, юнацький «Арсенал» (Київ).

 

Після гри представники клубів коротко прокоментували хід подій на полі.

 

Почесний президент Ниви-В Василь Вовк:

- Футбол - це свято незалежно від того, як би завершився матч. Команда з Кременчука - сильна, у неї гарна база, гідне фінансування. Мені сподобалося, що гості, виграючи на фініші два м'ячі, хоч і втомилися, але боролися до кінця. Ми будемо вчитися у таких команд.

 

Старший тренер Ниви-В Юрій Соловьєнко:

- Наша тактична схема спрацювала в першому таймі. Але в другому таймі з'явилися проблеми з функціональною підготовкою. Перед сезоном ми займалися селекцією, збирали «з коліс» команду, а не готувалися до чемпіонату. Тому в поєдинку з більш досвідченим і високим по класу суперником підсіли. У другому таймі почали «плисти» не тільки півзахисники, а й захисники, які були під тиском. Зазначу індивідуальну майстерність футболістів «Кременя», які використовували помилки наших гравців.

 

Головний тренер Кременя Сергій Ященко:

- Ми знали, що Нива-В в День міста вома створюватиме ігровий тиск. Тому намагалися грати без помилок, і в якійсь мірі нам це вдалося. Перший тайм ми витримали, а в другому функціонально були краще вінничан.

 

"Нива-В" - "Кремінь" - 0:2

 

Голи: Богданов (63), Степанчук (72)

Жовті картки: Степанчук (74), Бичков (77), Онопко (90+4)

 

"Нива-В": Кулинич, Заторський, Поліщук, Попов, Браславський (Костенко, 67), Іоша, Бобович (Маляренко, 57), Паньковецкій (Загалевіч, 76), Борячук, Нгаха, Коломієць. Запасні гравці: Бабійчук, Когут, Яськов Мамотенко.

 

"Кремінь": Онопко, Бичков, Ентін, Курелєх, Кунєв, Піскун, Богданов, Сторчоус (Сидоренко, 86), Кошадзе (Горват, 82), Степанчук (Тєртишний, 87), Козлов. Запасні: Олійник, Москалик, Пільтенко, Скоцький.

 

Арбітр: Віталій Маляр (Хмельницький)

Асистенти: Михайло Юхименко (Луцьк), Віталій Український (Луганськ)

Резервний арбітр: Павел Кисельов (Вінницька обл.)

Інспектор: Віталій Дяденко (Кропивницький)

 

Результати 7 туру

"Арсенал-Київщина" - "Металург" - 1:0

"Поділля" - "Кристал" - 1:1

"Рух" - "Жемчужина" - 0:1

"Нива-В" - "Кремінь" - 0:2

"Тепловик" - "Балкани" - 3:1

"Реал Фарма" - "Суднобудівник" - 2:1

"Енергія НК" - "Іллічівець-2" - 3:0

"Інгулець-2" - "Нікополь-НПГУ" - 3:0

Мир - пропускає тур

 

Турнірна таблиця

«Ми будемо вчитися у таких команд», - президент «Ниви-В» про «Кремінь»

 

Анонс 8 туру (08.09)

“Кремінь” - “Інгулець-2”

“Жемчужина” - “Нива-В”

“Кристал” - “Рух”

“Мир” - “Поділля”

“Суднобудівник” - “Енергія НК”

“Балкани” - “Реал Фарма”

“Металург” - “Тепловик”

“Нікополь-НПГУ” - “Арсенал-Київщина”

“Іллічівець-2” - пропускає матч

 

8 вересня о 17.00 вдома на стадіоні "Кремінь-Арена" "синьо-білі" зіграють з "Інгулецем-2".

Автор: Альона Душенко Джерело фото: ФК "Нива-В"
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх