Як Малецький хліб у тандирі пік

16.08.2016, 18:00 Переглядів: 4 865

Як Малецький хліб у тандирі пік

На Сорочинському ярмарку мер спробував себе у якості пекаря

Сьогодні, 16 серпня, в селі Великі Сорочинці Миргородського району Полтавської області де стартував Сорочинський ярмарок, мер Кременчука Віталій Малецький спробував свої сили у пекарській справі, повідомляє прес-служба мерії.

Як Малецький хліб у тандирі пік

 

Під час обходу ярмаркових експозицій міський голова разом із головою Полтавської обласної ради Олександром Біленьким, першим заступником голови Полтавської обласної державної адміністрації Андрієм Пісоцьким і своїм заступником Володимиром Пелипенком завітали до ярмаркового сектору грузинської пекарні. Тут вони спробували себе в якості пекарів, приготувавши власноруч національний грузинський хліб у тандирі.

 

Як Малецький хліб у тандирі пік

 

Тандир (тондир, тендір, тондир, тондір) — піч, вирита в землі, використовується насамперед для випікання тонкого хліба (чурек, лаваш), але також для приготування іншої їжі. Поширена на Кавказі та в Середній Азії.

Автор: assistant Джерело фото: прес-служба виконкому Кременчуцької міської ради
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх