Кременчуцький гонщик Олександр Михайленко дебютував на «ВАЗі»

15.08.2016, 08:35 Переглядів: 8 547

Кременчуцький гонщик Олександр Михайленко дебютував на «ВАЗі»

Змагання відбулися у Києві

13 серпня у Києві на автодромі «Чайка» відбувся 3-й етап Чемпіонату України з кільцевих перегонів. На цих змаганнях кременчужанин Олександр Михайленко дебютував на ВАЗ-2101.

 

- У цьому році з'явилася нова серія, в якій змагаються на ВАЗівській класиці. Для мене це буде потрійний дебют: нова дисципліна, нова машина і нова траса, - зазначив Олександр.

 

Кременчуцький гонщик Олександр Михайленко дебютував на «ВАЗі»

 

На змаганнях кременчужанин заявився у клас "Лада -1300", але через відсутність суперників його перекинули у клас до більш потужних автомобілів "Лада-1600".

 

- Ще ні на одних перегонах я так часто не дивився в дзеркало заднього виду 😀 Доводилося пропускати потужніші автомобілі. Якщо в поворотах я міг конкурувати, то на прямих мене обганяли як стоячого. Організатор обіцяє, що в наступних перегонах участь візьмуть ще більше машин ВАЗівської класики, в тому числі і в класі "Лада -1300". 
 
В цілому - кільцеві перегони дуже сподобалися: очна боротьба з суперником в поворотах захоплює і пілотів, і глядачів. У гоночній серії Grand Classic Cup є все для розвитку в Україні: зацікавленість глядачів і ЗМІ, а, відповідно, і спонсорів. Гонщики інших класів теж проявляють інтерес до автомобілів цієї серії. Багато хто хоче спробувати себе на таких автомобілях.
 
Планів на перегони особливих не було: змагатися з більш потужними автомобілями - тільки псувати іншим пілотам гонку. Тому я сконцентрувався на знайомстві з трасою і автомобілем. Поставлені перед собою завдання я виконав, чим дуже задоволений, - розповів Олександр Михайленко.

 

Наступний етап серії запланований на 27 серпня.

 

Схема траси

Кременчуцький гонщик Олександр Михайленко дебютував на «ВАЗі»

Теги: гонки
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх