На матчі «Ворскла» - «Локомотіва» між правоохоронцями та вболівальниками сталася сутичка

5.08.2016, 11:29 Переглядів: 2 360

На матчі «Ворскла» - «Локомотіва» між правоохоронцями та вболівальниками сталася сутичка

Полтавська команда покинула Лігу Європи

4 серпня у Полтаві “Ворскла”, в рамках матчу-відповіді третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи, приймала загребську “Локомотіву”. Підопічні Василя Сачка поступилися з рахунком 2:3 і вилетіли з єврокубків.

 

Вже на першій хвилині Петар Бочкай змусив Богдана Шуста виймати м'яч із сітки воріт. Багато вболівальників, які заповнювали трибуни до 25 хвилини, не встигли навіть збагнути, що сталося. До перерви вболівальник “Ворскли” пробрався через загорожу і вибіг на поле. Спочатку покинути поле його вмовляв гравець "Ворскли" Чеснаков, а потім підключилися стюарди.

 

На матчі «Ворскла» - «Локомотіва» між правоохоронцями та вболівальниками сталася сутичка

 

Коли невгамовного вболівальника хотіли забрати правоохоронці, почалася сутичка з фанатами.

 

На допомогу підключився спецпідрозділ, який застосував кийки.

 

 

 

 

Після нульової нічиєї проти Локомотіви в Загребі вболівальники сподівалися, що на своєму полі Ворскла оформить путівку в наступне коло. Але сталося трохи не так, як очікувалося. Пропущений гол на першій хвилині та незабитий пенальті призвели до поразки. Ворскла стала першим українським клубом, який завершив виступи у єврокубках.

 

 

Головний тренер “Ворскли” Василь Сачко:

 

- Завдання нами не виконане. Команду цю ми повинні були проходити. У нас є можливості, але вони обмежені. Щоб виступати у Лізі Європи, потрібна довша лавка, конкуренція, більше хороших нападників, захисників.

 

А на запитання про можливу відставку Сачко відповів:

 

- Цю інформацію чую вперше. Якщо керівники повідомлять - то речі буду збирати недовго. Але розмови про це ще не було. Поки що.

 

На матчі «Ворскла» - «Локомотіва» між правоохоронцями та вболівальниками сталася сутичка

 

Керманич “Локомотіви” Томіслав Івковіч:

 

- Я хочу привітати всіх своїх гравців з чудовою грою. Вони показали переможний характер. Усі перед першою та другою грою казали, що ми не зможемо цього зробити. Я дякую за це своїм хлопцям. Ми були кращими сьогодні й заслуговували на перемогу.
Перед грою ми казали що не здаємося і не піднімаємо руки до гори. Ми сьогодні зіграли тактично дисципліновано, і це принесло нам результат. В цьому відмінність нашої сьогоднішньої гри.

 

- На мою думку, те що я побачив сьогодні - футболісти «Ворскли» не були готові психологічно до цієї гри. Вони грали так, ніби у них у голові було щось інше, якісь проблеми, які заважали їм сьогодні грати.

 

- Чи взяли ви щось із гри в Олександрії, де «Ворскла» також зазнала поразки?

 

- Ми побачили багато-багато речей з тієї гри «Ворскли» проти «Олександрії». Я, як тренер, дивлюсь футбол дещо іншими очима, не так, як це робить фанат або журналіст. Гравцям «Ворскли» я хочу подякувати за чесну гру. Хочу подякувати усім причетним за вашу гостинність. Подякувати вболівальникам за оплески. Я побачив, що українці дуже щаслива нація.

 

Також цього вечора "Олександрія" покинула Лігу Європи, програвши "Хайдуку" з рахунком 3:1.

 

Напередодні, донецький "Шахтар" вилетів з кваліфікації Ліги Чемпіонів. “Гірники” у матчі з "Янг Бойзом" відчули дежавю сезону 2009-2010. Тоді гірники ще за керівництва Мірча Луческу були вибиті з кваліфікації Ліги чемпіонів "Тімішоарою".

Автор: Альона Душенко Джерело фото: ФК "Ворскла", Микола Лисогор Джерело відео: Labukh74, Полтавщина Спорт, Лтава
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх