Хокейний клуб «Кременчук» підписав Захарченка, Овчиннікова, Михеєнка та Коваленя

3.08.2016, 14:44 Переглядів: 2 474

Хокейний клуб «Кременчук» підписав Захарченка, Овчиннікова, Михеєнка та Коваленя

Кременчуцька команда провела відкрите тренування

1 серпня хокейний клуб “Кременчук” провів відкрите тренування. Команда провела двосторонню гру. “Біло-жовто-червона” команда перемогла “зелено-фіолетово-чорну” з рахунком - 8:1.

 

За інформацією прес-служби клубу, у переможців відзначилися: Петранговський - 2, Слиш - 2, Костюк, Овчинніков, Чорний і Янішевський, а у суперників - Кіча.

 

 

До турніру Kremenchuk Open Cup-2016 команду поповнили: воротар Едуард Захарченко (“Дженералз” Київ), нападники Ігор Коваленя (“Юність” Мінськ), Олексій Овчинников (чеський ХК «Рісюті») та Олексій Міхеєнок (польський «Напрзод Янів»).

 

Хокейний клуб «Кременчук» підписав Захарченка, Овчиннікова, Михеєнка та Коваленя

 

Воротар національної збірної України Едуард Захарченко (04.08.1995) минулий сезон провів в столичному «Дженералз» і допоміг киянам завоювати срібні медалі чемпіонату України. Разом з командою України став чемпіоном світу 2016 року в Першому дивізіоні (група В). А у сезоні 2014-2015 Захарченко виступав у складі кременчужан, ставши з командою срібним призером першості.

 

Хокейний клуб «Кременчук» підписав Захарченка, Овчиннікова, Михеєнка та Коваленя

 

«Кременчук» уклав контракт з 32-річним білоруським нападником Ігорем Коваленем (182 см, 90 кг). У минулому сезоні форвард захищав кольори мінської «Юності» в Екстралізі, де в 39 іграх набрав 24 (8+16) очок і став чемпіоном Білорусі. Ігор також грав у ХК «Вітебськ», «Хімік-СКА» (Новополоцьк), «Металург» (Жлобин) і «Славутич» (Смоленськ, РХЛ). Цікаво, що Ігор Коваленя на льоду виділяється не тільки своєю грою, але і кольором ковзанів. У білих «графах» він виступає ще з «Хімік-СКА» (Новополоцьк).

 

Хокейний клуб «Кременчук» підписав Захарченка, Овчиннікова, Михеєнка та Коваленя

 

Російський форвард Олексій Овчинніков підписав переглядовий контракт. 22-річний гравець (189 см, 90 кг) - вихованець ХК «Салават Юлаєв», грав в МХЛ за «Толпар» (Уфа) і «Срібні леви» (Санкт-Петербург). Виступав в першості ВХЛ за «Союз» і ЦСК ВВС. У минулому сезоні грав за чеський ХК «Рісюті». Нападаючий силового плану.

 

Хокейний клуб «Кременчук» підписав Захарченка, Овчиннікова, Михеєнка та Коваленя

 

Білоруський нападник Олександр Міхеєнок також підписав переглядовий контракт.

 

29-річний Олександр Міхеєнок (175 см, 80 кг) грав у ХК «Донбас» (допоміг донецькій команді стати вперше чемпіоном України у 2011 році), «Харківські акули», «Динамо» і «Сокіл»,«Білий Барс» (Біла Церква, срібло-2013/14). У Білорусі виступав в мінській «Юності», «Керамін» і «Динамо»; ХК «Вітебськ», ХК «Брест», «Шахтар» (Солігорськ), «Шинник» (Бобруйськ) і «Ліда». У сезоні-2010/11 грав за казахстанський «Алмати». У минулому сезоні виступав у польській Екстралізі за «Напрзод Янів», де в 33 іграх набрав 21 (9+12) бал.

 

Нагадаємо, що «Кременчук» підсилив п’ятикратний чемпіон Білорусі Максим Слиш.

 

 

Головний тренер «Кременчука» Дмитро Підгурський після тренування зазначив, що зараз займаються 32 хокеїсти.

- Задоволений, що у хлопців величезне бажання грати. Видно, що хлопці скучили за льодом. Тренування пройшло на великих швидкостях, але за час відпустки гравці розгубили технічні навички, були помилки у прийомі шайби, передачах.Перші тренування присвятимо відновленню їх технічних якостей на льоду.

 

Форвард Сергій Кузьмик: “Чекаємо хороших ігор. Такі турніри, як Kremenchuk Open Cup потрібні, щоб підготуватися до хорошого сезону. Цей сезон буде важчим та у професійному плані вищим. Адже “Донбас” підсилився та“Кривбас” підписав російських легіонерів”.

 

Капітан Володимир Романенко: “У нашу команду прийшли досвідчені гравці з нашого та білоруського чемпіонату. Це підсилення на ті позиції на які нам не вистачало. Наприклад, нам потрібен був хороший центральний гравець, якого ми забрали у “генералів”. Зараз працюємо у штатному режимі, щоб звикли мязи. Хочемо показати та дати бій в турнірі. Ми приймаємо у себе вдома і необхідно показати, хто тут господар. Ми слідкуємо за трансферами команд-суперників. “Донбас” підсилився. У “Кривбасі” півскладу знайомих, щодо іншої половини, яку взяли з Білорусії та Казахстану нічого сказати не можу. Побачимо їх гру вже на турнірі”.

 

 

Хокейний клуб «Кременчук» підписав Захарченка, Овчиннікова, Михеєнка та Коваленя

 

Розклад Kremenchuk Open Cup 2016 на льодовій арені “Айсберг”

 

11 серпня

15:00 “Донбас” - “Кривбас”

18:50 відкриття турніру

19.00 “Кременчук” - “Білий Барс”

 

12 серпня

15:00 “Білий Барс” - “Донбас”

19.00 “Кременчук” - “Кривбас”

 

13 серпня

13.00 “Кривбас” - “Білий Барс”

17:00 “Кременчук” - “Донбас”

Автор: Альона Душенко Джерело фото: ХК "Кременчук" Джерело відео: ХК "Кременчук"
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх