Кременчужан запрошують подивитись на «Перший бестселер» Гоголя

23.07.2016, 09:39 Переглядів: 2 540

Кременчужан запрошують подивитись на «Перший бестселер» Гоголя

185 років тому у світ вийшла перша книга Миколи Васильовича Гоголя «Вечори на хуторі біля Диканьки». До дати виходу книги у відділі абонементу ЦМБ ім. М. Горького представлена виставка-вітрина різних видань книги 

Відділ абонеманту ЦМБ ім. М. Горького запрошує кременчужан подивитись на видання книги «Вечори на хуторі біля Диканьки», якій уже 64 роки. До 185-річчя виходу першої книги Миколи Васильовича Гоголя там підготували  виставку-спалах «Перший бестселер».

 

На виставці представлена книга «Вечори на хуторі біля Диканьки» різних років видання та література про самого письменника. Всього на вітрині виставлено 6 книг, найстарша з них видана у 1952 році - їй уже 64 роки.

 

 

Особливу увагу викликає збірка «Вечори на хуторі біля Диканьки. Миргород.», яка була видана до 200-річчя від дня народження М.В. Гоголя. Твори у ній подаються за прижиттєвими виданнями, де збережено чарівність народної мови. Примітки ж містять унікальні відомості з творчої історії кожної повісті.

 

Усіх, кому до вподоби творчість нашого відомого земляка, запрошують до бібліотеки, як ознайомитися з виставкою, так і просто почитати цікаві книги!

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх