Три петиції до мера: про якість газу, ремонт на Лесі Українки та англійську мову

20.07.2016, 15:03 Переглядів: 2 849

Три петиції до мера: про якість газу, ремонт на Лесі Українки та англійську мову

Кременчужани хочуть від мера безпечного переходу біля колишнього Велмарту, перевірки якості газу та безкоштовні курси англійської

На сайті мерії з'явилися три нові петиції. 

 

Про безпечний перехід дороги в районі колишнього "Велмарта-Простора" та про стареньку, якій стало зле...

 

Перша петиція про "ремонт дороги біля колишнього супермаркета "Простор". Автор Вікторія Козак звертається з проханням вирішити питання безпечного переходу в районі ремонту. 

 

"Доброго дня! В першу чергу хочу подякувати за ремонт дороги поблизу колишнього супермаркету "Простор". Звертаюся до Вас з таким проханням, допоможіть, будь ласка, налаштувати виїзд із даної території в години пік. Справа в тому, що коли перекрилу одну смугу транспортного руху, перейти дорогу на інший бік до зупинки стало зовсім не можливо, машини їдуть суцільним потоком, не звертають увагу ні на знаки, ні на людей, маршрутні автобуси зупинятися не хочуть, виїхати вранці з дитиною до дитячого садка не можливо, тролейбуси зупиняються через одного, 15.07.2016 року 79 річній жінці стало зле, так як ми не могли вибратися із зупинки М.Жукова майже 20 хвилин. Будь ласка, в години пік, запровадьте чергування патрульних,щоб люди не падали від спеки, на період проведення ремонтних доріг., можливо хоч тоді, водії даватимуть змогу переходити вулицю , щоб дістатися до зупинки. Завчасно вдячна за розуміння і допомогу!", - пише Вікторія. 

 

Збір підписів під петицією почався 19 липня. На даний момент підписів - 0. Підтримати петицію можна тут.

 

Про неякісний газ та конфорки, які гаснуть самі по собі...

 

15 липня на сайті міськради з'явилася петиція, в якій автор Іван Радіонов просить мера перевірити якість газу, що постачається мешканцям Кременчука. 

 

"Я не спеціаліст в цій справі, та й мені тут ясно що мешканців Кременчука дурять і постачають не якісний газ... Конфорки газової плити гаснуть самі по собі, Газові колонки надривають в потугах нагріти воду цим "газом" ... Тож вважаю що влада має провести перевірку якості газу, що постачається населенню нашого міста, бо вибачте мене, 7 гривень за куб повітря, замість газу - це якось занадто дорого!!!" , - написав Іван. 

 

Якщо ви згодні з автором, то підписуйте його петицію тут. На сьогодні її підписали всього 8 кременчужан.

 

 

Про безкоштовні курси англійської мови та бар'єри між людьми...

 

"Шановний Віталій Олексійович, пропоную Вам запровадити в нашому місті безкоштовні курси англійської мови, оскільки англійська - це мова міжнародного спілкування, освіти, бізнесу..., - пише 20 липня у своїй петиції до мера Кременчука Олександр Шамрай. - Вона прибирає бар'єри між людьми та відкриває великі можливості. Такий проект, успішно запроваджено у Київі, Харкові, Полтаві. За вашої особистої підтримки та підтримки міської державної адміністрації мешканці Кременчука отримують можливість розпочати вивчення мови чи покращити її рівень".

 

Петиція поки що не набрала жодного підпису. Якщо ви згодні з автором, маєте банківську карту, Приват24 або цифровий підпис, і теж мрієте про безкоштовні курси англійської - підписати петицію можете тут.

 

 

Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх