Двоє кременчужан отримали 200 балів на ЗНО з основних предметів (доповнено)

12.07.2016, 09:17 Переглядів: 6 246

П’ятеро випускників Полтавщини отримали максимальний бал на ЗНО з основних предметів

П’ятеро випускників Полтавщини отримали 200 балів на ЗНО з основних предметів. За словами директора Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти Олексія Сидоренко, найвищий бал з української мови отримали троє абітурієнтів, з математики та історії по одному.

 

Випускник Полтавської обласної спеціалізованої школи-інтернату ІІ-ІІІ ст. з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів при Кременчуцькому педагогічному училищі імені А.С.Макаренка В'ячеслав Очеретний склав ЗНО з математики на 200 балів. Математику В'ячеславу викладав Віктор Миколайович Тристан. Під його керівництвом та Валентина Івановича Мельника В'ячеслав Очеретний був переможцем та учасником всеукраїнських та міжнародної олімпіади з інформатики.

 

Випускниця ліцею інформаційних технологій №30 Ангеліна Данилейко отримала 200 балів із ЗНО з предмета “Українська мова та література”. Переможницю всеукраїнської олімпіади з української мови підготував Сергій Миколайович Мирошниченко.

 

Цьогоріч на Полтавщині 9908 абітурієнтів. З них ЗНО з математики складали 5 тис. осіб, а з історії України - понад 7 тис.

 

 

В Україні 258 осіб отримали найвищий бал, з них семеро мають 200 балів з двох предметів. Найбільше 200-бальників у Києві – 63 особи, Львівській області – 36, Харківській та Дніпропетровській областях по 16 осіб, Київській області – 14, Полтавській – 11 осіб.

 

Двоє кременчужан отримали 200 балів на ЗНО з основних предметів (доповнено)

 

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх