У кременчуцькій школі №2 розгорівся скандал навколо директора

7.07.2016, 15:25 Переглядів: 7 401

У кременчуцькій школі №2 розгорівся скандал навколо директора

Контракт з Іриною Андрейко не подовжили, батьки ж просять залишити директора школи на посаді

Навколо директора Кременчуцької загальноосвітньої школи №2 (мікрорайон Ревівки) Ірини Андрейко розгорівся скандал, Департамент освіти не продовжив з нею контракт.

 

За словами Ірини Андрейко, щорічний звіт Департамент прийняв, а ось контракт продовжувати з 1 вересня не збирається.

 

- 13 червня мене запросили до Департаменту освіти. Там вручили розпорядження про продовження строку дії контракту. Але через два тижні повідомили, що попереднє розпорядження було помилковим, новий контракт укладатися не буде, - розповіла директор Ірина Андрейко.

 

Батьки школярів занепокоєні, що можуть повторити долю 13 та 14 шкіл, у разі закриття школи близько 130 учням з труднощами доведеться добиратися до найближчої школи з віддаленого району.

 

У кременчуцькій школі №2 розгорівся скандал навколо директора

 

6 липня батьки зустрілися у школі №2 з віце-мером Ольгою Усановою та керівником Департаменту освіти Геннадієм Москаликом. Вони попрохали віце-мера та керівника Департаменту залишити директора на посаді.

 

Г.Москалик зазначив, що на Ірину Андрейко протягом року були скарги. У результаті перевірки підтвердилися проблема з оформленням оренди приміщення навчального закладу. За словами Геннадія Москалика, директор здавала в оренду приміщення колективам без оформлення договорів.

 

Після того, як керівнику навчального закладу наказали оформити оренду належним чином, вона заборонила займатися у приміщенні школи танцювальному колективу.

 

У кременчуцькій школі №2 розгорівся скандал навколо директора

 

За словами директора Ірини Андрейко, тренер поскаржилася депутату Кременчуцької міської ради Денису Терещенку ("Опозиційний блок"), той у свою чергу зателефонував Г.Москалику та почав вимагати продовжити заняття, оскільки діти страждати не повинні.

 

- Поки оформляли документи, Департамент виписав догану за їх відсутність (документів - ред.), - додала директор школи №2.

 

Під час зустрічі стало відомо, що з міського бюджету на ремонт спортзалу виділили 400 тисяч грн, але роботи так і не розпочалися.

 

- До мене почали ходити “ходаки”. Спочатку у Департаменті сказали, що роботи виконуватиме один підрядник, а потім виявилося, що повинні робити люди Терещенка. До цього часу роботи не розпочаті, - зазначила директор.

 

Керівник Департаменту освіти Геннадій Москалик підсумував, що директора ніхто не звільняє.

 

- Згідно з чинним контрактом, Ірина Андрейко працює до 30 серпня, розпорядження про звільнення немає, - зазначив він.

 

Але й продовження контракту теж немає. Тому питання, буде чи не буде Ірина Андрейко директором школи №2, залишається відкритим.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх