Під Кременчуком відбулися змагання з крос-кантрі

5.07.2016, 11:01 Переглядів: 2 615

Під Кременчуком відбулися змагання з крос-кантрі

На Деївській горі відбувся другий етап відкритого кубку Кременчука

3 липня на Деївській горі відбувся другий етап відкритого кубку Кременчука з крос-кантрі. Змагалися 30 спортсменів з Кременчука, Олександрії, Світловодська, Полтави, Дніпра, Кіровограда, Горішніх Плавнів та Харкова.

 

Траса довжиною 3,5 км прокладена на схилах Деївської гори. За словами одного з організаторів заходу Максима Манькова, траса складалася з підйомів та спусків, найвища точка змагань 156 метрів, а найнижча 40 метрів.

 

Під Кременчуком відбулися змагання з крос-кантрі

 

- Дуже вдячні всім учасникам змагань, які змогли до нас приїхати. Щоб протестувати трасу на другий етап приїхали сильні спортсмени. Якщо у першому етапі, який відбувся 22 травня, взяли участь близько 20 спортсменів, то зараз кількість збільшилася до 30. Третій етап плануємо провести 14 або 21 серпня. Зазначимо, що дисципліна крос-кантрі є олімпійським видом спорту. У Кременчуці змагання з цього виду спорту ми проводимо на любительському рівні, - додав президент велоклубу "Crazy bikes" Максим Маньков.

 

Переможцем заїду став спортсмен зі Світловодська Антон Пустовіт, “срібло” завоював Богдан Зачепа з Кременчука, а “бронзу” Віктор Закора з Дніпра (раніше Дніпропетровськ).

 

Результати змагань:

Під Кременчуком відбулися змагання з крос-кантрі 

 

Крос-кантрі - одна зі спортивних дисциплін у маунтбайку (гірському велосипеді), перегони по пересіченій місцевості зі спусками, затяжними підйомами, швидкісними та технічними ділянками. Траса містить як природні, так і штучні перешкоди. Останнім часом набувають поширення елементи з інших екстремальних видів маунтбайку, таких як даунхіл, нортшор і 4х. Траси світового крос-кантрі стають складніше з кожним роком.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Дар'я Манькова
Теги: велоспорт
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх