Кременчуцькі ракетки - абсолютні чемпіонки Полтавщини

23.05.2016, 08:28 Переглядів: 2 460

Кременчуцькі ракетки - абсолютні чемпіонки Полтавщини

У Кременчуці відбулися змагання з настільного тенісу

14 травня на базі ВПУ-7 відбувся чемпіонат Полтавської області з настільного тенісу серед юнаків та дівчат 2004 р.н. і молодше. Кременчук представляли вихованці КДЮСШ-1. Серед дівчат абсолютною чемпіонкою області стала Алексєєнко Катерина 1 місце в особистому розряді, 1 місце в парі з Котляр Тетяною та 1 місце в змішаній парі з Барабашем Олександром (Гребінка). Котляр Тетяна 2 місце в особистому розряді і 2 місце в змішаному парному розряді з Сохіних Максимом. 3 місце у Коваленко Любави, 4 місце у Клепцової Дар'ї, 6 місце у Маховської Софії (2007 р.н.).

 

Кременчуцькі ракетки - абсолютні чемпіонки Полтавщини

 

Серед юнаків кращими з кременчужан стали Сохін Максим - 3 місце і Кошулько Ярослав - 5 місце. У юнацькій парі Сохін М. та Кошулько Я. зайняли 2 місце. У парному розряді серед дівчат 2 місце за парою Коваленко Л., Клепцова Д. Всі переможці та призери чемпіонату будуть захищати честь збірної команди Полтавської області в фіналі чемпіонату України, який пройде з 24 по 28 травня у Жовкві Львівської області.

 

Кременчуцькі ракетки - абсолютні чемпіонки Полтавщини

 

Напередодні, 7 травня пройшов фінал відкритого чемпіонату Кременчука з настільного тенісу, де взяли участь 48 учасників з Кременчука, Кременчуцького району, Комсомольська, Олександрії, Світловодська, смт. Семенівки.

 

Чемпіонський титул відстояв Пономаренко Сергій обіграв у фіналі Шинделя Ігоря. 3 місце за Морозом Костянтином. Серед жінок абсолютною чемпіонкою міста стала Данильчук Олена, вона обіграла всіх своїх суперниць. 2 місце за юною Алексєєнко Катериною. 3 місце завоювала представниця Олександрії Репенька Людмила.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: КДЮСШ-1
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх