Сессия Кременчугского горсовета состоится 31 мая (ВОПРОСЫ)

18.05.2016, 15:53 Переглядів: 2 352

На сессии рассмотрят 43 вопроса

Очередная сессия Кременчугского городского совета состоится 31 мая. 17 мая на зас едании президиума глав депутатских фракций и комиссий утвердили повестку дня, а городской голова Виталий Малецкий подписал соответствующее распоряжение. Кстати, в повестку дня так и не включили вопрос об отмене решени сессии горсовета годичной давности, которое установило тариф на проезд в маршрутках в размере 4 гривны (автор проекта решния - депутат от "Оппозиционного блока" Денис Терещенко).

 

 

Какие вопросы будут рассматриваться:

 

1. Про перейменування вулиць міста Кременчука.

 

 

2. Про виконання міського бюджету за I квартал 2016 року.

3. Про внесення змін до міського бюджету на 2016 рік.

4. Про виділення коштів за рахунок вільного залишку бюджетних коштів станом на 01.01.2016.

5. Про затвердження рішень виконавчого комітету Кременчуцької міської ради від 25.04.2016 № 357.

6. Про виділення коштів за рахунок залишку медичної субвенції станом на 01.01.2016 року.

7. Про продовження застосування визначеної орендної плати за нежитлові приміщення в місті Кременчуці.

8. Про визначення орендної плати за нежитлове приміщення в місті Кременчуці.

9. Про внесення змін до рішення міської ради від 23 грудня 2015 року «Про затвердження структури та граничної чисельності виконавчих органів Кременчуцької міської ради VII скликання».

10. Про внесення змін до рішення міської ради від 23.12.2015 «Про підпорядкування управлінь праці та соціального захисту населення виконавчих комітетів Автозаводської та Крюківської районних рад департаменту праці, соціального захисту населення та питань АТО виконавчого комітету Кремен-чуцької міської ради Полтавської області».

11. Про затвердження Міської цільової програми «Громадський бюджет м. Кременчука на 2016-2020 роки»

12. Про внесення змін до рішення Кременчуцької міської ради від 23 лютого 2016 року «Про затвердження рішення від 30 липня 2013 року «Про проведення конкурсу з вибору керуючої компанії індустріальним парком «ЦЕНТРАЛЬНИЙ» в м. Кременчук» в новій редакції».

13. Про залучення кредиту НЕФКО для фінансування інвестиційного проекту «Термомодернізація дитячого садка № 32 та модернізація вуличного освітлення міста Кременчук Полтавської області».

14. Про затвердження Положення про порядок встановлення та розвиток міжнародних та міжмуніципальних зв’язків міста Кременчук Полтавської області.

15. Про внесення змін до рішення Кременчуцької міської ради від 26.06.2012 р. «Про затвердження міської Програми сприяння розвитку інформаційної діяльності редакції офіційної газети Кременчуцької міської ради «Вісник Кременчука» та КП «Кременчуцька міська телерадіокомпанія» на 2012-2016 роки».

16. Про реформування друкованого засобу масової інформації редакції офіційної газети Кременчуцької міської ради «Вісник Кременчука» засновником якої є Кременчуцька міська рада.

17. Про внесення змін до рішення Кременчуцької міської ради від 22.12.2015 «Про затвердження комплексної програми «Молодь Кременчука» на 2016-2020 роки».

18. Про внесення змін до рішення Кременчуцької міської ради від 02 лютого 2016 року «Про затвердження Положення про призначення стипендій Кременчуцької міської ради студентам вищих навчальних закладів м. Кременчука у новій редакції».

19. Про внесення змін до рішення Кременчуцької міської ради Полтавської області від 22 грудня 2015 року «Про затвердження Програми розвитку позашкільних навчальних закладів м. Кременчука на 2016-2020 роки».

20. Про внесення змін до рішення Кременчуцької міської ради Полтавської області від 22 грудня 2015 року «Про затвердження Програми оздоровлення та відпочинку дітей м. Кременчука на 2016-2020 роки».

21. Про закупівлю та передачу матеріально-технічних засобів підрозділам, які беруть участь в АТО.

22. Про безоплатне прийняття до комунальної власності територіальної громади міста зовнішніх інженерних мереж водопостачання та водовідведення.

23. Про внесення змін до рішення Кременчуцької міської ради від 28 січня 2014 року «Про затвердження «Програми розвитку комунального підприємства «Квартирне управління» Кременчуцької міської ради на 2014-2016 роки».

24. Про затвердження Положення та персонального складу комісії Кременчуцької міської ради Полтавської області з безпеки дорожнього руху.

25. Про надання чи відмову в наданні дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам в м. Кременчуці.

26. Про надання дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) юридичним та фізичним особам в м. Кременчуці.

27. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в м. Кременчуці.

28. Про надання дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам в м. Кременчуці.

29. Про надання дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо інвентаризації земель в м. Кременчуці.

30. Про надання згоди на поділ та об’єднання земельних ділянок в м. Кременчуці.

31. Про погодження технічних документацій із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок в м. Кременчуці.

32. Про припинення права користування земельними ділянками.

33. Про надання згоди на встановлення земельного сервітуту для розміщення тимчасового гаража громадянину пільгової категорії у м. Кременчуці.

34. Про надання згоди на встановлення земельних сервітутів у м. Кременчуці.

35. Про передачу земельних ділянок у власність громадянам в м. Кременчуці.

36. Про надання, вилучення та оформлення земельних ділянок в оренду громадянам в м. Кременчуці.

37. Про надання, вилучення та оформлення земельних ділянок в оренду в м. Кременчуці.

38. Про поновлення договорів оренди земельних ділянок.

39. Про надання земельних ділянок в постійне користування в м. Кременчуці.

40. Про внесення змін до рішень органів місцевого самоврядування в м. Кременчуці.

41. Про розірвання договору оренди землі в односторонньому порядку.

42. Про резервування земельних ділянок в м. Кременчуці для наступного відведення учасникам бойових дій, антитерористичної операції, а також членам сімей загиблих учасників антитерористичної операції.

43. Різне.

Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх