20-27-річних хлопців звуть у військкомат

18.05.2016, 11:26 Переглядів: 3 422

20-27-річних хлопців звуть у військкомат

В травні-червні 2016 року проводиться призов громадян України віком від 20 до 27 років на строкову військову службу

Кременчужан 20-27-річних кременчужан та мешканців Кременчуцького району запрошують до військкомату. Про це повідомляє Кременчуцький об'єднаний військовий комісаріат.

 

Відповідно до Указу Президента України № 122/2016 від 29.03.2016 року в травні-червні 2016 року проводиться призов громадян України на строкову військову службу віком від 20 до 27 років. 

 

Усі громадяни, які підлягають призову на строкову військову службу, що проживають на території міста Кременчука та Кременчуцького району, зобов’язані прибути в військовий комісаріат за адресою: м. Кременчук, вул. Генерала Жадова, 6, маючи при собі документи, що вказані в особистих повістках.

 

Громадяни, які не отримали особистих повісток для призову на строкову військову службу зобов’язані прибути в міський військовий комісаріат, маючи при собі документи, які засвідчують особу, говорять у військкоматі.

 

 

У разі якщо за будь-яких обставин повістка не надійшла, громадяни призовного віку все одно зобов'язані з'явитися до призовної дільниці.

 

Громадяни, які ухиляються від призову і не з’являються за повісткою до військового комісаріату несуть відповідальність згідно з чинним законодавством. У відповідності до статті 335 КК України, ухилення від призову на строкову службу карається позбавленням волі на строк  до 3 років.

 

На підставі Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» керівники підприємств, установ, організацій та навчально-виховних закладів, незалежно від підпорядкування та форм власності, зобов’язані відкликати призовників з відряджень для забезпечення своєчасного прибуття їх на призовні дільниці.

 

Нагадуємо, що строковиків не відправляють у зону АТО. 

 

 

За детальною інформацією звертайтесь у Кременчуцький об’єднаний міський військовий комісаріат за адресою:

вул.Г.Жадова, б.6, тел.: 3-31-66.

Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх