Як пройдуть у Кременчуці Дні Європи (ПРОГРАМА)

21.05.2016, 11:19 Переглядів: 7 241

У День Європи, 21 травня, кременчужан запрошують долучитися до європейського свята

У цьому році Україна відзначатиме День Європи 21 травня. День Європи в Україні відзначається у третю суботу травня та являється святом спільних цінностей, спільної історії всіх націй континенту. Україна – єдина держава, не член ЄС, у якій на державному рівні відзначається День Європи.

 

З 16 по 23 травня у Кременчуці проводиться низка просвітницьких заходів, у рамках яких молодь та мешканці міста матимуть змогу більше дізнатися про Європейський Союз, євроінтеграцію України, роль ЄС у майбутньому нашої держави та познайомитися з культурою та традиціями європейських країн. Для дітей та молоді будуть організовані різноманітні виставки, конкурси, ігри, презентації. Дорослим же та юнацтву цікаво буде відвідати спортивні змагання, перший етап чемпіонату міста з гірського велосипеду, показ документального кіно та презентацію програми "Еразмус+".

 

Детальний план заходів Днів Європи у Кременчуці дивіться нижче:

Zahodi-do-Dnya-yevropi-16-23-travnya.doc [45 Kb] (cкачиваний: 275)

 

У День Європи, 21 травня, кременчужан запрошують долучитися до європейського свята, що розпочнеться з церемонії підняття Прапору Ради Європи біля адміністративної будівлі Кременчуцької міської ради 21 травня об 11 годині.

 

Починаючи з 14.00 на площі Незалежності та бульварі Пушкіна, буде працювати європейське містечко. На цьому місці буде організовано етнопрограму «Ковальський хутір», «Танцювальний майдан», фестиваль Молодіжної пісні «КРОК у майбутнє», ярмарок виробів народної творчості, «Нічний кінозал».

 

У сквері ім. Олега Бабаєва о 14.00 комунальний позашкільний навчальний заклад «Об’єднання дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання проведе виставку ляльок та мастер-класи, присвячені виготовленню ляльки-мотанки, а Кременчуцьке професійно-технічне училища № 6 і Кременчуцький професійний ліцей сфери послуг - презентацію своїх закладів професійної освіти.

 

Цього ж дня у бібліотечній мережі Кременчука заплановане проведення тематичних заходів, присвячених Дню Європи в Україні.

 

Заходи, присвячені відзначенню Дню Європи в Україні, будуть тривати до 22.00. Із 09.00 до 22.00 на площі Незалежності будуть працювати зони торгівлі та відпочинку.

 

У рамках відзначення Днів Європи наше місто відвідають почесні гості: Почесний консул України в Бидгощі пан Кшиштоф Сікора (20-21 травня) та Генеральний консул Республіки Польща в Харкові пан Януш Яблонський (23 травня).

 

Детальний план заходів з відзначення Дня Європи дивіться нижче:

ZAGALNA-PROGRAMA-DNYa-yeVROPI-V-KREMENChUC.docx [15,97 Kb] (cкачиваний: 224)
PROGRAMA-K.-SKORI.docx [18,31 Kb] (cкачиваний: 60)

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх