Хокеїсти “Кременчука” розгромили команду зірок

16.05.2016, 15:19 Переглядів: 3 026

Хокеїсти “Кременчука” розгромили команду зірок

На вихідних у Кременчуці відбулося свято хокею

14 травня на льодовій арені “Айсберг” відбулося свято хокею. Кременчуцькі вболівальники побачили, кубки які за сезон завоювала команда “Кременчук”, а також матч в якому зіграла команда хокейних зірок.

 

На відкритті виступив головний тренер національної збірної України та генеральний менеджер ХК “Кременчук” Олександр Савицький. Керманич національної збірної подякував вболівальникам за підтримку команди, а також вручив президенту ХК “Кременчук” диплом за третє місце в чемпіонаті. Маленькі вихованці подарували величезну емблему клубу.

 

Хокеїсти “Кременчука” розгромили команду зірок

 

Вихованці хокейного клубу представили вболівальникам кубки, які за сезон завоювала команда “Кременчук”. Серед трофеїв кубок світу, який національна збірна України виграла в Загребі.

 

Нагадаємо, що в складі української команди чемпіонами світу стали сім хокеїстів “Кременчука”, тренерський штаб і керівництво кременчуцької команди. Це воротар Михайло Шевчук; захисники: Віталій Андрейків, Кирило Жовнір, Денис Ісаєнко, Володимир Романенко; нападники: Юрій Петранговський і Дмитро Чернишенко. Головний тренер - Олександр Савицький, тренери - Дмитро Підгурський та Павло Міхонік, генеральний менеджер - Сергій Мазур.

 

 

ХК "Кременчук" на чолі з Сергієм Мазуром й Олександром Савицьким зіграли зі збірною Відкритого чемпіонату Кременчука. Хокеїсти “Кременчука” перемогли команду зірок з рахунком - 14:4. Чотири шайби на рахунку президента клубу.

 

У перерві матчу відбулися показові виступи кременчуцьких фігуристів. Фігуристи ставали на п'єдесталі сильніших у змаганнях в Харкові, Івано-Франківську та Кіровограді.

 

Після матчу хокеїсти та вболівальники зробили спільне фото.

 

Нагадаємо, "Кременчук" вийшов з відпустки і приступив до тренувального процесу. Команду вже підсили чотири гравці: Володимир Степанков (Рапід), Іван Радецький (Михайлівці-U20, Словаччина), Артем Гніденко, Георгій Кіча (оба Дженералз).

Автор: Альона Душенко Джерело фото: ХК "Кременчук" Ірина Василенко Джерело відео: kremen tv
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх