Дубль Сторчоуса приніс перемогу "Кременю" (доповнено)

23.04.2016, 18:39 Переглядів: 3 776

Дубль Сторчоуса приніс перемогу "Кременю" (доповнено)

Кременчуцький футбольний клуб мінімально переміг херсонський "Кристал"

23 квітня футбольний клуб “Кремінь” мінімально переміг херсонський “Кристал”.

 

Кременчуцький клуб на домашньому полі реабілітувався за поразку з “Інгульцем” та “Колосом” у попередніх турах, а також взяв реванш за поразку в першому колі з "Кристалом", єдину за всю історію протистояння суперників. До речі, 15-й матч поспіль "Кремінь" не йде з поля без голів (найкраща серія сезону).

 

 

Сусіди по турнірній таблиці розпочали гру на рівних. У стартовому складі на поле вийшли Ігор Тимченко та Валерій Курєлєх. Ігор пропустив попередню гру з «Колосом» через травму, а Валерій після підкату отримав розсічення.

 

Першими відкрити рахунок мали можливість господарі. Обігравши двох захисників Черній пробив повз ворота. За кілька хвилин команди обмінялися моментами. Спочатку Сторчоус прострелив вище воріт, а згодом голкіпер «синьо-білих» Олійник врятував команду. На 15 хвилині з флангової подачі від Піскуна Старчоус скориставшись помилкою захисту відкрив рахунок. Через п’ять хвилин Цой зі стандарту віддав пас на Дяченка, який пробив у ближній кут воріт. Помилка голкіпера «Кременя» зрівняла рахунок у матчі – 1:1. До перерви захисник господарів Пасічніченко врятував команду - виніс м’яч з пустих воріт. А вже за хвилину Сторчаус оформив дубль – 2:1.

 

На початку другого тайму після кутового за «Кремінь» зіграла стійка воріт. Хоч арбітр зафіксував положення поза грою, але метушня у штрафному могла призвести до пропущеного голу з нашого боку. На 68 хвилині стійка зіграла вже за «Кристал». Після удару Сторчоуса зі штрафного м’яч відскочив від «стінки» херсонців до Волошина, який на добиванні лише «стряхнув» ворота. До кінця матчу вболівальникам так і не вдалося побачити більше забитих голів. Гра закінчилась з рахунком – 2:1.

 

"Кремінь" - "Кристал" 2:1

Голи: Сторчоус 15, 44 - Дяченко 21

 

Попередження: Піскун 40', Олійник 54', Черній 75', Тертишний 87' - Хамилтон 68', Брижчук 82'

Вилучення: немає

 

«Кремінь»: А. Олійник, Пасічніченко (Ховбоша 46'), Шершень, Курелєх, Волошин, Піскун, Ченбай, Стрельцов, Сторчоус (Степанчук 69'), Черній (Тертишний 78'), Тимченко-к.

Запасні: Онопко, Сидоренко, Ентін.

Головний тренер - Сергій Ященко

 

«Кристал»: Одольський, Хемілтон-Роллінгс, Бичевий, Адаменко, Дяченко, Ковальчук, Цой-к, Брижчук, Білоусов (Михайленко 86'), І.Шевцов (Овчинников 90'), Гливи (Мартян 81').

Запасні: Чакдяров, Малик.

Головний тренер - Сергій Шевцов

 

Арбітр: Владислав Дорош (Київ)

Асистенти: Іван Салівончік (Черкаси), Олександр Беркут (Сімферополь)

Резервний арбітр: Віктор Арановський (Київ)

Інспектор: Валерій Лисакевич (Харків)

 

Відео матчу

 

Після матчу автор дубля «Кременя» Андрій Сторчоус поділився з «Телеграфом»:

- Зіграли хорошу гру з принциповим суперником. Здобули важливі 3 очки. Вся команда зіграла дуже добре. Навіть не знаю через що пропустили гол, це футбол, все буває. Наступна гра також для нас не менш важлива ніж ця, будемо старатися брати очки на виїзді. Дякую вболівальникам, які прийшли підтримати команду.

 

Головний тренер «Кременя» Сергій Ященко: Важко склалася гра. Суперник був добре налаштований. У них був стимул, перемога вдома стимулювала в такому ж плані підніматися і перемагати. Початок гри був за нами. Якби Костя Черній забив вихід один на один, а Андрій Сторчоус другий, було б легше. А так грали на межі. Команда суперників хороша, практично нова за складом. Добре, що ми обіграли та взяли реванш у «Кристала». Будемо старатися перемогти на виїзді «Реал Фарму».

 

- У «Кременя» в складі багато захисників, при грі команда повним складом перебуває або на своїй або на половині суперників. Чи будуть зміни чи посилення на позиції нападників?

- Можливо у нас немає підбору швидких гравців. У нас високі та технічні футболісти, а швидких практично немає. В лінії атаки у нас Ченбай і Степанчук, але цього недостатньо. Звичайно хочеться, щоб у команді були швидкісні футболісти. По закінченні сезону будемо аналізувати, що вийшло чи не вийшло в обороні та атаці. Будемо підбирати гравців, підсилюватися, ставити задачі.

 

- Яка ситуація в лазареті команди?

- Тимченку дали відпочити у матчі проти «Ковалівки». Ми знали, що вдома принципова гра, тому готували його на цей матч. У Кунєва біль у коліні відступає, але больові відчуття залишаються. Зараз він проходить реабілітацію, сподіваємось найближчим часом повернеться в стрій.

 

Керманич «Кристалу» Сергій Шевцов:

- Ми добре знаємо «Кремінь», який грає у вертикальний футбол. У них багато передач та два хороших форварди. Деякий провал у нас був у першому таймі. Ми завжди тут граємо важкий перший тайм, важке поле після "живого" газону. Тут швидко входить м’яч та підскакує, тому спочатку гравцям необхідно було адаптуватися. У другому таймі трохи перебудували гру і взяли перевагу. Нас зупиняли фолами й тактично правильно не давали нам пробити. Ми пробували зі стандартів, але не вийшло. В принципі я задоволений командою. Вони проявили характер. Гра сподобалася, але результатом не задоволений.

 

- У міжсезоння з’явилася інформація, що «Кристал» через недостатнє фінансування знімається з чемпіонату. Яка зараз ситуація в клубі?

- Кожні півроку криза. Так, була ситуація коли повинні були зніматися з чемпіонату. Ми готувалися до цього, але в останній момент врятували нашу команду. Нам і досі ця криза «аукається». Ми потрохи виходимо з кризи й сьогоднішня гра цьому підтвердження. Ми грали на рівних з командою іншої вагової категорії. «Кремінь» взимку міг підготуватися до чемпіонату та провести повноцінні збори, а ми цього собі дозволити не могли. На цьому тижні взагалі тренувань не було. Через дощі поле в жахливому стані, а штучних майданчиків у нас немає. Так і живемо з надією, що команда вийде після відпустки.

 

Результати 20 туру

 

Барса - Реал Фарма  - 0:1

Кремінь - Кристал  - 2:1

Арсенал-Київ - Верес  - 0:1

Арсенал-Київщина - Буковина - 0:2

Енергія НК - Нікополь-НПГУ - 4:2

Мир - Скала  - 0:3

Інгулець - Колос  - 1:0

 

Турнірна таблиця

 

Наступний матч "Кремінь" зіграє на виїзді. Гра відбудеться 29 квітня проти "Реал Фарми".

Автор: Альона Душенко Джерело фото: МФК "Кремінь" Джерело відео: kremen tv
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх