Реакція на петицію: у Кременчуці вантажним потягам обмежили рух у час пік, але...

20.04.2016, 12:09 Переглядів: 2 793

Реакція на петицію: у Кременчуці вантажним потягам обмежили рух у час пік, але...

Із "КВАРЦем" домовилися, залишилося домовитися зі станцією "Кременчук"

Рух вантажних потягів через центральні вулиці Кременчука в час пік обмежили. Про це зазначено у відповіді міського голови Віталія Малецького на петицію кременчужанина Олександра Шутки. 

 

- Зазначене питання було опрацьовано спільно з ПАТ ККУ «КВАРЦ», на балансі якого знаходиться залізнична ділянка колії від станції «Кременчук» до ПАТ ККУ «КВАРЦ». З метою уникнення перекриття автомобільних шляхів міста під час пікового навантаження автомобільних шляхів підприємством було обмежено транспортування залізничних вагонів. Наказом по підприємству в період часу з 07 год. до 09 год. та з 16 год. до 18 год. припинено рух потягів через перетини колії з вулицями: проспект Свободи (60-річчя Жовтня), Троїцька (Красіна), Сумська, Кооперативна, Профспілкова, йдеться в повідомленні.

 

Також у відповіді вказано, що перекриття руху автомобілів через перетини з колією відрегульоване на мінімально можливий час – 6-8 хв.

 

Найбільше проблем утворюється на перетині колії з вул. Першотравневою, оскільки до залізничного транспорту з вантажем ПАТ ККУ «КВАРЦ» долучається маневрування рухомого складу станцією «Кременчук». Планування та рух потягів на зазначеній ділянці здійснюється виключно залізничною станцією «Кременчук». Щоб врегулювати це питання виконавчий комітет Кременчуцької міської ради направив лист до керівництва станції «Кременчук».

 

Нагадаємо, у 2013 році підприємство "КВАРЦ" запропонувало виводити на спеціальний екран інформацію щодо руху потягів по центру міста. Ініціативу "КВАРЦу" чиновники сприйняли з зацікавленням та поручили проробити технічний бік цього питання. На цьому ідея встановлення екрану й "зависла".

 

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх