Знайдене авто зниклого під Києвом водія Blablacar

12.04.2016, 15:59 Переглядів: 10 128

Знайдене авто зниклого під Києвом водія Blablacar

«Ауді А-6» знайшли в одному з гаражів Києво-Святошинського району

Київські правоохоронці в одному із гаражів Києво-Святошинського району знайшли автомобіль «Ауді А-6» зниклого 4 квітня під Києвом 25-річного Тараса Познякова

 

 

На місці події працюють фахівці-експерти. 

 

Знайдене авто зниклого під Києвом водія Blablacar

 

Як повідомляють правоохоронці, поліція вела пошуки у цілодобовому режимі. 

 

"Велику допомогу надали громадські організації, небайдужі жителі Київщини. Але були і такі «зацікавлені» особи, які надавали неправдиву інформацію поліцейським, чим намагалися скерувати пошуки зниклого хлопця у хибному напрямку. Також працівниками Слідчого управління Національної поліції Київщини вивчається питання щодо відкриття кримінального провадження за фактами розголошення у ЗМІ особистих даних людини та інших відомостей, що може в подальшому для них мати трагічні наслідки при розкритті тяжкого злочину", - говориться у повідомленні прес-служби.

 

Журналіст програми "Свідок" каналу НТН Павел Прядко опублікував на своїй сторінці у Фейсбук коментар керівника відділу ГУ НП в Київській області: 

 

"В рамках розслідування цього кримінального провадження було знайдено автомобіль, на якому він пересувався. Не було знайдено тіла, і ми зараз намагаємося встановити, де все-таки знаходиться сам Позняков Тарас. Чи його нема вже в живих чи є. Ще тривають заходи, і ми не можемо достовірно сказати. Автомобіль знайдений, зараз проводяться експертизи з ним, і ми намагаємося встановити, які там пошкодження є в цьому транспортному засобі".

 

Знайдене авто зниклого під Києвом водія Blablacar

 

Нагадаємо, вранці 4 квітня 25-річний Тарас Позняков виїхав зі Львова на своїй машині Ауді А6 сірого кольору до Києва і зник під столицею. Весь цей час хлопця шукають правоохоронці, рідні, знайомі та просто небайдужі люди, прочесують лісні масиви, дачні кооперативи на прилеглих територіях Києво-Святошинського району.

 

Всю оперативну інформацію про Тараса ви можете знайти тут.

Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх