Французьке посольство допоможе вболівальникам української збірної

12.04.2016, 13:45 Переглядів: 1 387

Французьке посольство допоможе вболівальникам української збірної

Для фанів, що мають квитки на матчі Євро-2016 відкрито "вікна" для оформлення віз

 

З 1 квітня 2016 року Посольство Франції в Україні відкрило два вікна, спеціально призначених для подачі документів на оформлення візи для подорожі на Євро-2016, повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

 

Вікна працюють у Візовому центрі Франції з метою оптимізації процеса подання документів вболівальниками, тобто для фанів заяви прийматимуть в окрему чергу.

 

Для того, щоб втрапити в це "вікно" футбольні вболівальники мають обов’язково підтвердити наявність квитка для відвідування матчу (лист підтвердження від організаторів про отримання квитка та/або оригінал одного або декількох квитків), а також надати повний пакет документів відповідно до регламентації щодо видачі короткострокових віз для відвідування спортивних заходів.

 

Нагадаємо, що на початку березня перший віце-президент Федерації футболу України Вадим Костюченко обіцяв, що фани футбольної збірної України зможуть відкрити візу для відвідин матчу жовто-блакитних на Євро-2016 за «легким пакетом документів». За інформацією, яку надає посольство, пакет документів лишається повним, спрощення ж лише в тому, що вболівальники зможуть отримати візу швидше.

 

Проте, посольство наполегливо радить подавати документи максимально заздалегідь та мінімум за один місяць до запланованої дати початку поїздки.

 

Збірна України побореться на Євро-2016 з Німеччиною (12 червня), Північною Ірландією (16 червня) та Польщею (21 червня).

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх